Metehan abıye sonuna kadar katılıyorum dınımızde boyle syler olmaması lazım ; ama baskasının dını torelerı baskaysada o da benı ılgılendırmez...
Herzaman derim..Kişinin fikri neyse zikri de odur diye.... Bu resimlere bakmak sapıklıkmı?..Utanmak mı gerektiriyor...
Yapmayın allasen... Tartışmanın bile anlamı yok....r:
sana o zevki yaşatmam merak etme...uzaktan gayet güzelsin abi...bence siteye fazla takılma ...son dönemlerde olduğu gibi...neye yaklaşmışım onuda anlamadım...neyse muhatap olmamak en güzeli...:cat:sende olma lütfen...:cat:
cog ...abi bana ters geliyor bu tarz şeyler...anlayışla karşılarım herşeyi sizde anlayışla karşılayın...saygı duyun...çıplaklık dinimizde yok kardeşim...bu tip ahlak dışı şeyleri onaylamamalı...motor forummuyuz...evet...bunun burada ne işi var...sanat neymiş...hayat bir sanat zaten...
anamda eşimde kapalı değil...hacı hocada değiliz...5 vakit namazda kılmayız...kendimizce bir edep çizgimiz var...saygı duyun kardeşim...böyle ucube şeylere prim vermeyin...bu çizimler neymiş yahu...kültürünü yerim...bana ters...:cat:
buradan 2-3 ban çıkar ... hadi bakalım ... buyrun
banlanma nedenlerını cok merak ettım :silent:
buradan 2-3 ban çıkar ... hadi bakalım ... buyrun
Herzaman derim..Kişinin fikri neyse zikri de odur diye.... Bu resimlere bakmak sapıklıkmı?..Utanmak mı gerektiriyor...
Yapmayın allasen... Tartışmanın bile anlamı yok....r:
arkadaslar herkesın ahlakı degerlerı farklıdır ona karısamam o konuda yorumsuz ama fotolar guzel ne acıdan baktıgınıza baglı sahsen ben kalcalara bakmadım genel acıdan baktıgımda fotolar guzel rahatsız edıcı bır yanı yok ama dedıgım gıbı fotoda nereye baktıgınıza baglı