geçmiş yüzünden ayrımak

Sayın üye kardeşlerim, öncelikle beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Aramızda saygı ve edep kurallarını görmezden gelip yorum yazan arkadaşlarıma tavsiyem her insan hata yapabilir burada birbirimizi eleştirmek yerine düzeltmek olmalıdır. Olayın kısa özeti şudur. Ben otelde çalışırken bir arkadaşımla yakınlaştık bende teklif ettim ama çıkmadık arkadaş kaldık. Sonra ben otelden ayrılmadan önce bir arkadaşımız işe başladı. Kendisi ile konuştuk görüştük ve ben otelden ayrıldıktan sonra sevgili olduk. Çıktığımızın 2.günü hanımefendinin müdürü kendilerine benim için o seninle çıkmadan önce şuna teklif etti demiştir. Bu yüzden bana hiç bir şey demeden çekip gitmiştir kız arkadaşım. Burada insan biriyle tanışmadan önce başka birine teklif etti diye terkedilirmi onu sormaktayım sizlere.

Şimdi gayet net anlaşıldı abi.
O olay insandan insana değişir. Kimisi vardır günün birinde kızın birine selam vermissindir onu bile kaldıramaz kiskanir kimisi vardır geçmişinde o geldi bu gitti şu geldi diye anlatırsın ferahtır mezhebi geniştir sıkıntı yapmaz bu işler her insanda farklı tepki verir

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Sayın üye kardeşlerim, öncelikle beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Aramızda saygı ve edep kurallarını görmezden gelip yorum yazan arkadaşlarıma tavsiyem her insan hata yapabilir burada birbirimizi eleştirmek yerine düzeltmek olmalıdır. Olayın kısa özeti şudur. Ben otelde çalışırken bir arkadaşımla yakınlaştık bende teklif ettim ama çıkmadık arkadaş kaldık. Sonra ben otelden ayrılmadan önce bir arkadaşımız işe başladı. Kendisi ile konuştuk görüştük ve ben otelden ayrıldıktan sonra sevgili olduk. Çıktığımızın 2.günü hanımefendinin müdürü kendilerine benim için o seninle çıkmadan önce şuna teklif etti demiştir. Bu yüzden bana hiç bir şey demeden çekip gitmiştir kız arkadaşım. Burada insan biriyle tanışmadan önce başka birine teklif etti diye terkedilirmi onu sormaktayım sizlere.

ben kız olsam, bir erkeği seviyor olsam onun geçmişine takılmam. sevgi nedir arkadaşlar? seni seviyorum, bu kadar mı? birini seviyor iseniz ona hayır diyebilir misiniz hiç?

beko arkadaşım kız seni bırakıp gittiyse zaten sana karşı duygusu zayıfmış diye düşünüyorum. ve müdürün yaptığı ayıp, müdürün işi gücü yok elemanlarının arasında dedikodu mu yapıyor?

başkalarını bilmem ama ben birini sevdiğim zaman onunla beraber olmaya başladıysam onun geçmişi artık benim içinde geçmişte kalmış demektir. önemli olan bugün ve yarındır. geçmişin geleceğimi etkilemesine izin vermem.

ee kızın gitmesine üzüldün mü?

Ya güzel kardeşim vallahi çok şaşkınım.Bu nasıl bir kafadır nasıl bir kafa yapısıdır.Yıl olmuş 2020 hala yok onunla çıktım bununla düştüm vs vs.Bırak bu işleri hayatına bak takıntılımısın, hasta misin nesin?

Daha neler neler göreceksin.

Bir kadını kendine tam olarak aşık edebilirsen, aşık bir kadının neler yapabileceğini de görürsün.Boş ver yoluna devam evet.Bu kadar basit.Onun için kolay olan sana neden zor oluyor?

Tamamen boş iş..

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Boşver hatun işlerini. Bak adam motora nasıl aşık...

Moderatör
Müdür senin kız arkadaşa kesik.
Olaydan tek çıkarımım budur amirim.

Sayın üye kardeşlerim verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ben güvenmediğim insanın teklifini kabul etmem ve kendim istiyerek elinden tutmazdim. Ama hanımablamız bu dediklerimi yaptı ve üstüne kendisinin benle çıkmadan önce 5 kisi ile konuştuğunu soruncada arkadaş olduklarını soylebilecek kadar patavatsız birisi idi. Ablamız ciddi ilişkiler bana göre değil derdi fakat sevgili olmayı kabul etti. Tabi bu arada benim eskiden teklif ettiğim kişi müdürünkü olduğu için adam geldi bizim işimizi bozdu.

Bot la eleman galiba..

Sayın üye kardeşlerim...

..Sayın üye kardeşlerim...

....Sayın üye kardeşlerim.....

......Sayın üye kardeşlerim.....

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
mr. bay sayın saygıdeğer sevgili dostum :) bu kadar resmiyete gerek yok, bilgilerinize arz ederim.

yeni sezon yeni umutlar, görüşmek üzere, hoşçakalın.

2. Sezon mu çekilmeye başladı :queen:

Usta bu üçüncü sezon, ikinci sezonda instagram ya da whatsuptan ekleme çıkarma işleri falan vardı galiba.

Fakat birinci sezonu modlar düzenlemeyeydi iyidi, herkeş oradan alacağını alacak, o çok az kişinin gördüğü birinci sezonda modern sanat yorumlar gibi paylaşımlar olacak, eseri adeta otomatizm abidesi gibi yorumlayacaktık hep beraber:)

.......................................................

Konu sahibi saygıdeğer forumdaşim; öyle ya da böyle 'hayir' hayırdır. Boşver, sana kız mı yok, neden kendini yoruyorsun. Herkes hayır cevabı alır da verir de, başlıyorken bitmiş gibi bi durum, olmamışsa boşver, takişmaktansa ve kafana takacağina yoluna bakmanı öneririm naçizane.

Müdürün olacak kamış'a selam söyle . Milletin özel hayatını kurcalayip gölü bulandırmasın . Hacı bu hangi otel ya Dallas dizisi gibi , önümüzdeki yaz tatile geleyim oraya ortam şıkır şıkır gibi .

Kızın sende gönlü yokmuş kardeş, geçmiş vs müdür bahane. Boşver sil gitsin neyini merak ediyon. Üstelik çıkma teklifi ne ya, bunlar 20 yıl öncesinde kalmadı mı. Elini tutmuş bilmem ne.

Geçen ki konuya da yorum yazmıştım. Buraya da yazayım...
O kızdan sana hayır gelmez. Empati kurma kız ile. Sen yoluna bak.
Otelde resepsiyonistsin... Dünya o kız üzerine kurulu değil... Fazla takıntılı olma... Daha güzel şeyler var bu hayatta... Hayallerini gerçekleştir... Boşver Karşı cinsi düşünmeyi şu anda.. Türkiye turu yap, Dünya turu yap, İstedğin motosiklet için çabala, sahip ol... Kendine güzel süprizler yap, tatile git.. Hayatın tadını çıkar...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
baba al dinle, şu anda sana gider bu şarkı, zaten güzel şarkı... o kıza ithafen dinliyormuş gibi yap :)

Sevgili kardeşlerim beni dinleyip verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Bugünleride görecekmişiz demek ki.Yapacak bir şey yok önümüze bakacaz.Ayriyetten çıkma teklifi etmedim ben sadece artık bu saaten sonra hayatıma girecek olan insan boşa girmeyecek dedim oda bunu bilerek elimi tuttu ama demekki bizim kadar el tutmaya değer vermeyen ablamızmişki ayrılırken bile nedenin açıklayacak kadar cesur değilmiş.Başkalarını dinleyip yargı verip bana sorma gereği duymuyorsa yolu açık olsun.Gitmem diyip ilk dalgada gidenlerin yolu açık olsun.Bu arada hayatında başka biri yok hala ortak tanıdıklarımız var.Ablamız hala desin benim için şunlar intihar etti şunlar kapıma geldi diye.Bu kafayla devam etsin.Sevmediği şuradan belli bana ihanet edeni bir yerden silip başka bir yerden takip etmek nedir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar