geçmiş yüzünden ayrımak

sayın arkadaşlar bir sevgiliniz oldu eski çalıştığınız otelden diyelim. Sevgiliniz geçmişte aynı otelde çalışırken sizle tanışmadan önce aynı otelden başka kıza teklif etmiş ve kabul edilmemiş arkadaş kalmışlar aradan 2 ay geçmiş ve sizinle gezmeye başlamış ve size teklif etmiş sizde kabul ettiniz sonra ise başka kıza teklif ettiğini öğrendiniz sizinle tanışmadan önce siz olsanız hiç bir şey demeden çekip gidermiydiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yılan hikayesi gibi yazmışsın, erkek olarak düşününce bi kız benle tanışmadan önce bi başkasına teklif etse umrumda olmaz şahsen 😃
Ama kadınların kafası farklı çalışır, hele senin daha önce teklif ettiğin teyze seni terk eden teyzeyle arkadaşsa... Zaten terk etme ihtimali çok yüksektir, bunu ön görüp önlemini almalıydın 😊

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Benim sevgilim baska bir kiza teklif etmis? Ben kiz miyim?

Beko bacim ben cinsiyetleri cozemedim, biraz daha dikkatli yazin lutfen :)

sayın arkadaşlar bir sevgiliniz oldu eski çalıştığınız otelden diyelim. Sevgiliniz geçmişte aynı otelde çalışırken sizle tanışmadan önce aynı otelden başka kıza teklif etmiş ve kabul edilmemiş arkadaş kalmışlar aradan 2 ay geçmiş ve sizinle gezmeye başlamış ve size teklif etmiş sizde kabul ettiniz sonra ise başka kıza teklif ettiğini öğrendiniz sizinle tanışmadan önce siz olsanız hiç bir şey demeden çekip gidermiydiniz

sen ne bekliyorsun. sevgilinin senden önce kimseye çıkma teklifi etmemesini mi bekliyorsun.

Sevgiliniz başka bir kıza ilişki teklif ettiyse artık ısrar etmeyin, saygı duyun.

Demek ki erkeklerle olmak istemiyor. Boşuna zorlamayın.

Bir atasözü der ki; bildiklerin yalan, bilmediklerin esas.
Konu o değil, o bahanesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben çok kıskancım bu sebeple kimse ile sevgili olmuyorum

Motosikleti
D400
spin-off projesi bu, şimdi karşı tarafın gözünden aktarılıyor :queen:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
En iyisi sen o kızı vur. Sen kızdan kurtul, biz de senden.

sevgili üye kardeşlerim verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Benim burada anlatmak istediğim şu idi. ciktigim kiza beni anlatan kendi müdürü diyorki bu senden once sununlada konuştu diyor. Kiz adama inanıp hiç bir şey demeden cekip gidiyor. Olay bu yani. Ben zaten ne ariyorum nede soruyorum kendisini. Sadece üzüldüğüm nokta su ben kizi tanimada önce başkasına teklif ettiysem sonra arkadas kaldiysak aradan aylar gecip baskasiyla çıkmaya basladiysam. Gecmisinden dolayi birsey demeden insan terkedilirmi.

Türkçe özürlü kardeşim yazdıklarından hala kimse bir şey anlamadı. Seni kız zannedenler var önce bunu bir düzelt tane tane cümle kur. Noktalama işareti diye bir şey var. Bir de olaya müdür girdi iyice çorba oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar