geçmiş olsun peril ve fenerli arkadaşlar

geçmiş olsun Feerbahçeli arkadaşlara.
Beşiktaşım benim :rendeer:
en güzeli de maçtan sonra olay çıkmaması tebrik ederim her iki takım taraftarını.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende galatasaraylı olarak geçmiş olsun diyorum üzülmeyin buda geçer:)

futcular hindiyi tuncaya bindirdiler sanki onlar soyledı demı yada ben mi yanlış duydum:)

Oley oley oley ...

En büyük , şampiyon , kara kartal...BJK

j gözükmüyor yaw alla alla :queen:

saoLun arkadaşlar güzel maçtı ama bir fenerLi olarak :salut:
nEyse 2 hafta s0nra süper Lig kupası saLLayınca bişeyimiz kaLmaz merak etmeyin.. :rendeer: :cherry: :rendeer: 1907 :cat: :cat:

olsun fenerbahçemi kutluyorum canı gonulden.
turkiye de herkes fenerbahçeye karşı iken bu kadar buyuk bi klup oldu ya
6alatasaraya bile yenilsek gam yemem.. :rendeer:

Yaw ne adamlar Şu fenerbahceliler hemen hakeme yükleniyorlar yok
haken+Bjk 3 - 2 Fb yaw utanın yaw vallaha yazık günah boyunuzun ölcüsü aldınız oturdunuz bari camurluk yapmayın

Valla hakeme laf söyleyecekler kapatsınlar takımı Bodrum'a yerleşsinler :p

bütün beşiktaşlı kardeşlerimi kutluyorum kupa bizim hakkımızdı zaten fenerede artık diğer senelerde başarılar 24 sene beklemişler biraz daha beklesinler heheheh:) :mrgreen:

besiktaşlı arkadaşları bende kutluyorum bir galatasaraylı olarak basarılarının devamını dilerim.fenerede biraz sabır dilerim:queen:

Fenerli arkadaslar kendilerine yakısanı yapıyorlar yine.
Bükemediğin bileği öpeceksin.....bunu öğrenin artık.

BEŞİKTAŞ MT muhabiri olayım bu aksam!:p

arkadaşlar şimdi ÇARŞIdan geliyorum, yıkılıyoooooooooooooooooooo......:queen: :queen: :queen:

::pulp:: :flower: ::coool:: ::fool:: ::cheeeeer ::sefereee ::haapppy: ::biggrinn ::alkiis:: :thumleft: ::pulp:: :flower: ::coool:: ::fool:: ::cheeeeer ::sefereee ::haapppy: ::biggrinn ::alkiis:: :thumleft:

Bjk Ye Tebrik

Elenen takımlara bakarsak kupa bızım hakkımızdı.. Ama spor sevgı ve kardeslık.. O yuzden Besıktaslıları tebrık edıyorum..

(Keske baskanları bıraz daha sevıyeli bırisi olsa.. Ben bıraz eskı bır toprak olarak Suleyman Sebayı cok ozluyorum. Besıktaslılara yakısmıyor. Çarşıya selamlar..)

Ben bi Fenerbahçe taraftarı oLarak tüm beşiktaşLıLarı kutLuyor başarıLarının dewamını diLiyorum ... :rendeer:

fener bahçeyi tebrik ediyorum,ama kazanan biz olduk, başarılar..

yaw bu fb liler de de moral kalmamıştır... tr kupası gitti bu moralle lig kupasını kaldır olacak iş değil...

dostlar bir görgüsüzlük yaptım ve 5+1 ses sisteminin 3 hoparlörünü camdan dışarıya çıkarttım ve 100. yıl albümünü mahalleye dinlettim... oley oley oleyyy:queen:

Ya Süper Bi Duygu Bu Ya Fenerbahçe Izmire Gömüldü Yawsss Baba Bu Yozgatli Ne Tahlikeli Adamdir Maç Boyunca Küfür Ettim Ama Gördünüz Değilmi Gs Ve Bjk Kardeşliğini Tek Cumhuriyet Altin Da Değişilmeyen Tek Aşk Beşiktaşi çoşturdular Hepiniz öpüyrm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar