Geçmiş olsun Gökhan

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Az önce bir kaç gündür mesajlarını göremediğimiz ve merak ettiğimiz Gökhan'ı(GKN) aradım.

Beyin'le ilgili bir takım sağlık sorunları vardı, kedisi daha önce bahsetmişti, bu konuda olumsuz gelişmeler olmuş ve ışık şu an için kendisine zarar veriyormuş, dolayısıyla da doktoru bazı yasaklamalar getirmiş.

Araç kullanmak v.b. şeylerden mahrum kaldığı gibi bir süre bilgisayar karşısında da olamayacakmış.

Arayıp geçmiş olsun demek isteyenler olursa Gökhan'ın cep telefonu;0532 747 72 16

Kendisini merak eden arkadaşlara duyurulur.

Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle dostum, çok geçmiş olsun.:rendeer:

Bilgilendirdiğin için sağol aYe
Birkaç gündür msni de açmıyordu zaten
Doğrusunu söylemek gerekirse dün akşam benimde kafama takılmıştı
İnşallah en kısa zamanda iyileşir...

Hadi yavf umarım çok ciddi sorunlar çıkmazda en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
GKN dostum çok çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz :rendeer::rendeer::rendeer:

Cok gecmıs Olsun allah c.c acil Şifalar versin Cebine Geçmiş olsun Mesajı atıcaktımda tanımasamda Atsam iyi olur sanırım :) Sonucta Abimiz kardesimiz Hepimiz Kardeşiz... :)

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun Gökhan.
Umarım biran önce sağlığına kavuşursun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşımıza umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve kendisini aramızda görmekten mutluluk duyarız :rendeer:

Arkadaşlar mesaj göndermeyin okuyamıyormuş. Aradım sesi gayet iyiydi, arayın ihmal etmeyin, yanlız hissetmesin kendini..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gökhan geçmiş olsun ,çabuk iyileşirsin inş dualarımız seninle.

Az önce Gökhan'la görüştüm . Hastalıgın tam teşhis ve tedavisine henüz başlanmamış. Tahlillere göre bir tedavi belirlenecegini söylüyor. Doktor 7-10 gün süre ile ışıga bakmaması konusunda uyarmış hiç dışarı çıkamıyormuş "evde bile güneş gözlügü kullanıyorum" diyor. "Bilgisayar ve ve cep telefonu dahi kullanamıyorum" dedi. Cep tel'e mesaj atanların mesajını annesi okuyormuş. Cevap veremedigim için arkadaşlar kusura bakmasın dedi.

Umarım en kısa sürede iyileşir.

gökhan arkadaşım biliyorum okuyamıyosun ama nasıl olsa iyileşince okursun mesajımı çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah

Geçmiş Olsun Gökhan..:pale: Umarım en kısa sürede iyileşirsin.. Allahtan acil şifalar diliyorum :rendeer:

kardeşime Allah şifa versin ya...üzdün bizi Gökhanım be...nen var abicim...

Allah şifa versin kardeşim
Allah herseyi senin icin hayırlısını nasip etsin insallah.

Gökhan çok geçmiş olsun....

Allah beterinden korusun, acil şifalar diliyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar