Geçikmiş gezi raporu EGE-AKDENİZ kıyı şeridi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben scooterla şehir dışı yolculuga karşıyım. Bir viraja girerken 60lara duşmem gerekiyor ve 90 la arabalar vızır vızır yanımdan geçiyor. Ama 100luk bir cubla bile aynı virajı 90la dönebiliyorum. Yani Scooterlar tehlikeli ve dengesiz aletler. Yine de kazasız belasız surusler dilerim guzel gezi olmuş

Motosikleti
SuZan
Arkadaşlar ben scooterla şehir dışı yolculuga karşıyım. Bir viraja girerken 60lara duşmem gerekiyor ve 90 la arabalar vızır vızır yanımdan geçiyor. Ama 100luk bir cubla bile aynı virajı 90la dönebiliyorum. Yani Scooterlar tehlikeli ve dengesiz aletler. Yine de kazasız belasız surusler dilerim guzel gezi olmuş

hangi marka model kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat viraj işi motosikletin ve sizin kabiliyetinize bağlıdır. sym ile aldığım virajları şuanki motosikletimde lastikleri nedeniyle alamıyorum.

görüntüler harika ve keyif verici. ayvalıkta biraz dolaşmanızı ve ordaki harika manzara fotoğrafları çekmenizi önerirdim.
kazasız belasız bol keyifli nice gezilere...

Motosikleti
SuZan
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş Mehmet tekerine bedenine sağlık.

Harika bir gezi olmus. Yaza kismetse bizde esimle luleburgazdan cikip sahilden dalyana kadar inmeyi dusunuyoruz. Bol bol fotograf ve aniyla bir gezi yazisi bende yazarim :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Sitede nerdeyse tüm gezi yazılarını
okumaya çalışırım ama bu gozumden kacmis.Ustteki arkadas konuyu hortlatinca sagolsun gece gece guzel oldu bu macerayi okumak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar