Gecenin acil sorusu

Birazdan arkadaşımı almam gerek kendisi yolda kalmış ulaşacağı bi yer yok buranın yabancısı.
Benim küçük motor serviste şu an r6 ile çıkıp almam gerek ancak deposu bomboş belki yarım litre vardır içinde.
Şimdi ben bununla 6 km ötedeki benzin istasyonuna gidebilir miyim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:17 ----------

Neyse şansımı deniycem hadi iyi geceler arkadaşlar :D

R6 nin şamandirasi ekstra hassastir,odo´da ne görüyorsan dogrudur.

Yarim litre ile 4.vites 60-70 km/h ile usul usul gidersen benzinlige ulaştirir.

6 km de yarım litre benzin tüketsen
12 km de 1 litre yakar
100km de 8,3 litre yakar
Yani çok rahat gider :)

gider gider sen bana güven
r25 kullanıyorum bazen manyaklik yapip
depoda benzin kokusuyla gezdiriyorum bazen deniyorum bakim ne kadar gidecek ama F yedek depoda 70 km kadar gidiyor depoda yarim litre benzin olsa 14 15 km gider heralde 😂 salladim

gider gider sen bana güven
r25 kullanıyorum bazen manyaklik yapip
depoda benzin kokusuyla gezdiriyorum bazen deniyorum bakim ne kadar gidecek ama F yedek depoda 70 km kadar gidiyor depoda yarim litre benzin olsa 14 15 km gider heralde 😂 salladim

Tahmini yarim litre vardir dedim yani bilmiyodum icindeki benzini ama sans midir tam benzinlige girerken bitti

İyide motor gaz kesmiyor mu ben tekleye tekleye 20km yol gitmiştim benzinlik ararken 3-5 km sinide debriyaj çekili gittim gaz vermiyim az daha götürsün diye,aniden bitip duruyor mu?

R6'nın benzin pompasını yakmadın umarım. Adama demezler mi; Koskoca R6 sahibi benzinsizlikten pompayı eline aldı die :queen:

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Malın mı var derdin var.
Olmasa ticari bulur eder gidersin. Hatta arkadaşın aramadan kendisi ticari bulur gider gideceği yere.
Bir insanın malı olması ne zor bişey!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar