Gazladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanılıyorsun, araç durmuyor, yani 2 araç arasındaki ben gidiyorum ve 2 yanımdaki araçta gidiyordu, yol musait değil durmaya çünkü çift yönlü. adamın hızı sadece daha yavaş gidiyordu. senin mantıkla bakarsak olaya vinç ve yeşillikler net çıkmamalıydı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Vay vay vay eskiden kızlar evde oturur kazak örerdi kafamıza taş yağacak:queen::queen::queen:Sakın kızmayın şaka yapıyorum bu arada fotolar güzel ayrıca kaskınıza bayıldım.Artık bi kere veririsiniz takarız:p

güzel resımler aramızda bayna sürücülerin olması gerçekten iyi ama bayan sürücüler hala azınlıkta

vay bee bende motor alınca tekteker yaparken fotografımı cektırıcem yuzumdekı ıfadeyı cok merak edıyorum :mrgreen: fotolarda cok guzel ::winkwink::winkwink

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pembea2 - pembe şapka, daha ne olsun, gazla bakalım :rendeer:

güzel resımler aramızda bayna sürücülerin olması gerçekten iyi ama bayan sürücüler hala azınlıkta

www.pembea2.com dan haberiniz yok sanırım, 150 tane üye bayan var ve durmadan geziyor cafede caddede toplanıyor, bu mayıs ayı inşallah yada haziran çanakkale + bozcaada yapacaz, assosada uğrarız artık oranın balığı ve ızgarasını özledim:)

resimleri uçurmuşsun sanırım................resimlerini göremedim ama yinede bayanların motosiklet kullanması ezelden beri sevdiğim olaydır.tebrikler:rendeer:
ama sanki birazda gıcıklanır gibiyim sana benle aynı cc ye bindiğin için:cherry:

hımmm memleket nire.........

Osmaniye değil :p

resimleri uçurmuşsun sanırım................resimlerini göremedim ama yinede bayanların motosiklet kullanması ezelden beri sevdiğim olaydır.tebrikler:rendeer:
ama sanki birazda gıcıklanır gibiyim sana benle aynı cc ye bindiğin için:cherry:

Abi hakkaten bayan motoru oldu çıktı bu 500 cc'ler ,değiştir bence senide dört'e alalım:p

Resimler yok mu olmuş? neden ki acaba :mrgreen: bu kadar kıskanç olmayın canım aaaaaaa, haftaya maşukiye mi yapsam ne yapsam? ordan sapanca ordan adapazarı, bu arada memeleket Bağdat, ya ben şahsen makinayı değiştirme niyetindeyim, GSRX mi alsam yoksa direk Hayabusa mı?

Osmaniye değil :p

Abi hakkaten bayan motoru oldu çıktı bu 500 cc'ler ,değiştir bence senide dört'e alalım:p
ah ulen ah yakaladın gene bi açığımızı:queen::queen::queen: ben dörde geçersem alayın beni tutamaz, rüzgarı o kadar yemesem sen basmayı görürdün pazar günkü gezide
Resimler yok mu olmuş? neden ki acaba :mrgreen: bu kadar kıskanç olmayın canım aaaaaaa, haftaya maşukiye mi yapsam ne yapsam? ordan sapanca ordan adapazarı, bu arada memeleket Bağdat, ya ben şahsen makinayı değiştirme niyetindeyim, GSRX mi alsam yoksa direk Hayabusa mı?

resimler yok:)

:pr: yönetim bu olaya bir el atsın, dün vardı tüm fotolar amam bugün neden yok?? ilginç yani, değiştir dediğimdede izin vermiyor, ne oluyor burda?

edittt..........................................................

Son düzenleme:
eğer buralara gelmeye niyetliysen haberimiz olsun gezmeye yer arıyorum zaten hehehe:wiinkk::cherry:

cok güzel oluyor böyle insan kendi fotosunu görünce.. bende bi arkadaşıma kendi foto makinasıyla çektirmiştim kendimi. tabi arkadaş sonra okumaya amerikaya gitti :) Alamadım bi türlü fotoyu.. :mrgreen: paylaşım için teşekkürler.. güzel fotolar...

evt acıkcası merak ettim ben fotoları esinlenip bende yapmaya çalışabilirim :p ölmez sağ kalırsamda fotoları eklerim
butterfly_80 hadi düzelt şunları da bi bakalım yahuuu

dsc04914zp3.jpg
[/URL][/IMG]

Heh şimdi oluyor, foto yükleniyor, dün biri silmiş olmamlı:mrgreen:

dsc04913zu9.jpg
[/URL][/IMG]

dsc04916ao2.jpg
[/URL][/IMG]

dsc04941vq5.jpg
[/URL][/IMG]

dsc04948lv0.jpg
[/URL][/IMG]

dsc04945un8.jpg
[/URL][/IMG]

olmuyor olmuyor işte :( ben tamamen uyguluyorum her şeyi ama sitede bir sorun var sanırım benle alakalı değil.

Son düzenleme:
kaşlar çatık mı nedir sanki :)
yani diyorsun ki : Im professional driver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar