Dönüş yolunda geçirdiğim küçük kaza haricinde herşey çok güzeldi yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz saygılar sevgiler:rendeer:
Kanka geçmiş olsun önemli bişe yoktur işallah.
Dönüş yolunda geçirdiğim küçük kaza haricinde herşey çok güzeldi yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz saygılar sevgiler:rendeer:
28 ekim 2007 Pazar günü bizleri davetimize gelmekle onurlandıran,hoş vakit geçirmemizi saglayan,arkadaşlık bağlarımızı sağlamlastıran, Adana,Gaziantep,Şanlıurfa,Osmaniye,Mersin,Hatay'da n gelen tüm dostlarımıza Kadirli Motor Sporları Kulübü olarak teşekkür ederiz.
Organizasyondaki aksamalar için özürler dileriz.
Başka gezilerde buluşmak ümidiyle katılan katılamayan ama gönlü bizimle olan tüm dostlara kucak dolusu selamlar.
[/URL][/IMG]![]()
Aydemir ismim Reşit gürkan takma adım öptüm senii:mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:
osmaniyeye cvp yazdım okursun sağlıcakla kalın saygılarr
İydir kanka çin çin yuvarlanıp gidiyoz işte![]()
Sağlığına dua cıyız..
.
Pis çinli napıyon olum bi ara yanına geliymde kuduralım tmmı geçen pazar beni sattınız hala unutmadım gökhan-hasan-uzeyir muhtesem 3 lü alacagınız olsun olm sizi varya yokedecem sizi hani la maskem niye bana maske almadınız bu arada önemli bi not yaz bi kenara bunuda motorun kralı 600 rr ona göre :cat::cat::cat: hasan gsr 600 felan hikaye dayı vazcay bence boşver nakedi biz ss ciyiz dayı yakışmaz bize naked al bi tane 600 rr benim motora kardeş olmuş olur hem hehehe:queen::queen::queen: hadi pazara görüşürüz by by arkadaşlar çinli gökhan hariç hepinizi çok çok seviyom:salut::salut:![]()