tüm arkadaşlarımızın kadir gecesi mubarek olsun
selam arkadaşlar beni de kaydeedermisiniz
ARKADAŞLAR CÜMLEMİZİN KURBAN BAYRAMI ŞİMDİEN MÜBAREK OLSUN
Allah cümlemize çok bayramlar görmeyi nasip etsin.
öüyt millet ben antepe geldim.Antepteym.Ehiheihe.Sizlere bir türlü ulaşamadım.Valla orayı burayı aradım msnden msj attım sır gibisini izinizi bulamadım.Bnm no 05355699561.Zamanınz olursa görüşürz bayramlaşırız.Selametle..
len bütün millet seferber olmuş bayram kutluyo antepli beylerr bi teşekkür edin beaaaaa![]()
Sizinde kurban bayramınız mübarek olsunn
Arkadaşlar tüm G.Antep mttttnin Ramazan Bayramını kutlar önünüzdeki günlerin sağlık ve esenliklerle dolu olmasını dilerim Birlikte nice bayramlara
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
ne geziyon len entepteeeeneden bizim haberimiz yok artisttttt
![]()
teşekürler cartmaniyi bayramlar Gaziantep MT...hepinizin bayramı mübarek olsun....Sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim....
bnm abim orda asker ona ıyı bakın arkadaslar
Selamlar Gaziantep. Muğla Mt adına herkesin Ramazan Bayramını kutlarım. Selamlar............
len bütün millet seferber olmuş bayram kutluyo antepli beylerr bi teşekkür edin beaaaaa![]()
Antep MT ten yaşayan var mı????
Antep MT ten yaşayan var mı????