Bu çin ata sözüne benziyoD.te giren şemsiye açılmaz.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
gercektende biliomussun
Bu çin ata sözüne benziyoD.te giren şemsiye açılmaz.
kendimi gaziantep mt li hissediyorum ama muğla mt denim benide aranıza alıniyi geceler
salton namı değer (çan çin çon çun )
bir çin dergisinin kapağından alıntıdır
![]()
salton namı değer (çan çin çon çun )
bir çin dergisinin kapağından alıntıdır
![]()
Süper olmus gercektende.ama ellerine sağlık demicem. Ama unutma intikam, zevk sahibi kişilerin soğuk yediği bir yemektir. Tatlı tatlı gülmenin acı acı .... vardır.![]()
ooo resimdeki ihtiyar kim deden mi gökhan yoksam eski motorculardandır kesin oda 1950 lerin efsane pilotlarından hatırladım şimdi unutma bize söz verdin gökhan moto gp 2008 i deden için kazanacam dedin kazanamazsan adamın kemikleri sızlar bak ona göre sana nasılda gururla bakıyor yaa hüzünlendim ağlamamak için zor duruyorum:salut::salut::salut:
resıt ellerıne saglık baya guzel olmus ama bende ısterım ama bana msn den at ya sımdı benımlede dalga gecmesınler neyse arkadaslar ben sızı fala yormıyayım herkes kendıne ıyı baksın tum mt gurubu hoscakalın byby
Reşit ellerine sağlık dostum. Hakkaten güzel olmuş.Bize de bi capon işi yapsan.
Yaw ne kadar meraklı bir milletiz :queen::queen::queen::queen::queen:
mehşur olmak isteyen isteyene:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
resıt ellerıne saglık baya guzel olmus ama bende ısterım ama bana msn den at ya sımdı benımlede dalga gecmesınler neyse arkadaslar ben sızı fala yormıyayım herkes kendıne ıyı baksın tum mt gurubu hoscakalın byby