[Gaziantep - MT]

abi hayirdir beni eklememissin ben insallah cumartesi gununden adanaya gidiyorum
orda size katilirim tabi giderseniz yazda geldi ehliyet sinavindanda 90 almisim gectim yani artik bir problem kalmadi ama beni eklememenşze darildim vallahiiii bu araada bende varim yani imkansiz 27

sen yasıyomuydun:queen::queen:

Ceyhan yolcusu kalmasın 1. 2. 1.2. gaziantep mt hopp kime diymm:queen::queen::queen:pazar sabahı görüşmek üzere:bounce:

ya yarın amcam evini taşıyor gitmezsek olmaz o yüsden biz bu geziye gelemiyecez şimdiden özür
:salut::salut:

üzeyir kardeşim direksiyon sınavı yazılıdan kaç hafta sona oluyor yaw ben temmuz 5 de sınava girecem (yazılı sınavına) direksiyon sınavına ne zaman gireriz ya sormamın nedeni temmuz 22-23-24-25 te şehir dışında olmak zorundayım ona denk gelirmi dedim hani:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Arakdaslar Osmaniyeden Serkan Ben Sizlere Bi Selam Vereyım Dedım Kardeslerım Abılerım Iyisinizdir Insallah Görüşmek üzre Kazasız Belasız Iyi Günlerr...

Selam Arakdaslar Osmaniyeden Serkan Ben Sizlere Bi Selam Vereyım Dedım Kardeslerım Abılerım Iyisinizdir Insallah Görüşmek üzre Kazasız Belasız Iyi Günlerr...

selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadım:silent:kendine iyi bak

Arkadaşlar pazar günü yapmış oldugumuz geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kazasız belasız çok güsel bi gün geçirdik çok hoş oldu.Mahmut abinin babası size sesleniyorum:pDün mahmut otobanlarda dolaşıyordu:queen:Bizim bag evinde felan degildi:queen::queen:(sanki ben farklı yalan söyledim:p)Seni çok seviyorum mahmut abey ilk gezindi ama güsel geçti umarım:rendeer:Emegi geçen ali(aydemir)abiye ve sabri amcaya çok teşekkür ederim.Kalın saglıcakla bir sonraki gezide görüşmek üzere:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam

selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadım:silent:kendine iyi bak

Arkadaşlar pazar günü yapmış oldugumuz geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kazasız belasız çok güsel bi gün geçirdik çok hoş oldu.Mahmut abinin babası size sesleniyorum:pDün mahmut otobanlarda dolaşıyordu:queen:Bizim bag evinde felan degildi:queen::queen:(sanki ben farklı yalan söyledim:p)Seni çok seviyorum mahmut abey ilk gezindi ama güsel geçti umarım:rendeer:Emegi geçen ali(aydemir)abiye ve sabri amcaya çok teşekkür ederim.Kalın saglıcakla bir sonraki gezide görüşmek üzere:rendeer:

selam evet mutlaka tanışmışızdır bende kırmızı cbf 150 vardı 80 plaka yolda giderken sürücü değiştirenn cifttt

ali sağol kardeşim benim. valla gezi acayip güzeldi akşam ewin yolunu zor bulduk :mrgreen:ali varya ben motoru satıyorum kardeşim naked alacam sabah kalkamadım yerimden:mrgreen::mrgreen: emeği geçen herkese teşekkür ederim kazasız belasız gittik geldik resimlerde eklenince ne kadar güzel bir gezi olduğunu görür millet...

Gaziantep İl Temsilcisi
ali sağol kardeşim benim. valla gezi acayip güzeldi akşam ewin yolunu zor bulduk :mrgreen:ali varya ben motoru satıyorum kardeşim naked alacam sabah kalkamadım yerimden:mrgreen::mrgreen: emeği geçen herkese teşekkür ederim kazasız belasız gittik geldik resimlerde eklenince ne kadar güzel bir gezi olduğunu görür millet...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Ali abi aldın bizi dalgaya iyimi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Beni güldürdün allahda seni güldürsun mahmut sabah sabah neşem yerine geldi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sana hemen alalım bir gsr anca senın cubbenı o kaldırır maşallah allahım esigesin düşmana göster geri cekil :cat::cat::cat:

valla ali abi böyle uzun yol yapacaksak ben hemen yarın satarım motoru :mrgreen: 100 le gidecez dedik 80 le gittik :mrgreen: ewin yolunu zor bulmuşum yatağa girdim hmen uyudum.ben bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum valla ama çok güzel gezi oldu senin mangal şişi olayıda süperdi zaten :mrgreen: ama bidahaki sefere mümkünse tabi 100 ün üstünde gidelim cüsse büyük olunca baskıda büyük oluyor :mrgreen:

arkadaslarr gezi gercekten superdiii helede mahmudunn ibresii gece super gorukuyorrr ben kendi ibremize bakmadimda hehhe bu arada herkese tsklrrrr tekrar

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam

salton imkansiz27 ve aydemir ile tanısmıstık ama orda goremedım sizin le de ortamda bulunduk ama konusma ımkanımız olmadı kısmet artık ins baska zaman ama arkadaslar sizden ozur dileriz sizin ekibin önünde ama motoru veya arkadası suan aklımda değil onlerınde kucuk bi şov yaptık ama orda yapmamamız gereken bi harakettı ama oldu bıkere
aeo lun kazasız belasız iyi günler herkese selam motora devamm

Son düzenleme:
arkadaslarr gezi gercekten superdiii helede mahmudunn ibresii gece super gorukuyorrr ben kendi ibremize bakmadimda hehhe bu arada herkese tsklrrrr tekrar

gezi sana tabi güzel olur üzeyirim sen arkada giderken oynaya oynaya gittin :mrgreen::mrgreen: gel sen bide benim halimi sor :mrgreen::mrgreen:

Mahmut agabeyiminde maşallahı var:pNe ettiysem gsr ile yetişemedim arkadan nasıl gidiyorsun sen öyle :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar