[Gaziantep - MT]

:mrgreen::mrgreen:hakkat ha ben ne kadar kasılmışım öle yaw:mrgreen::mrgreen:

Bende onu diyorum neden o kadar kasıldın:queen::queen:

ilk fotoyaa bittiiimimimiimmmmm:queen: ( puha smileysiii):mrgreen:

ben nasıl cıkmısım öyle bisikletle geldigim için yoruldum ondandırr:p
bi de çirkinim dion benden yaksııklı cıkmısın:salut:

Üzülme abisi sende büyüyünce yakışıklı olursun:p:p:queen:

HEMŞERİLERİM BENDE DE HONDA ACTİVA VAR .SİZE AYAK UYDURACAK Bİ MT OLSAYDI BENDE BÖLE ŞEYLERDE BULUNMAK İSTERDİM AMA ŞU AN YOK .DAHA GÜÇLÜ BİŞELERE TERFİ EDERSEM SİZLERLE OLMAK İSTERİM .RESİMLERE BAYILDIM
ÇOK EGLENCELİ GÖRÜNÜYO SİZ SÜPERSİNİZ...:cat:

Berat kendini bi tanıt istersen kimsin,necisin,ne işle ugraşırsın,Toplantılara gel bu akşam kale altındayız.Butik hotelde gel otur bi çayımızı iç hemde tanışalım.Motorun ufagı büyügü olmaz ,Yüregin büyükse eger bu gece bekliyorum seni:wiinkk:

kardeş cc farkı olmaz bizde motorcuysan sorun yok gel katıl aramıza sorun olmaz:cat::cat::cat::cat:
bak mahmut arkadaşimiza 250 cc motoru ama yınede aramıza aldık:p:p:p
alim ellerıne saglık fotolar cok güzel :rendeer::rendeer::rendeer:

diline saglık abi :wiinkk: Mahmut olayına yıkıldım burda adam 1000cc hyosungla girdi gruba:p::queen::queen::queen::queen::cherry:

yapma yaw ali abi :D yani illa sat 1000 lik al mı diyosun :D benimkinin duruşu yeter :D çin malı gibi durmuyo :D

Gaziantep İl Temsilcisi
yapma yaw ali abi :D yani illa sat 1000 lik al mı diyosun :D benimkinin duruşu yeter :D çin malı gibi durmuyo :D

bak okuda haklısın en azından senın motora gelip bu çin malı demiyorlar :cat::cat:ama bazı arkadaşların moturuna çin malı diyorlar :queen::queen::queen::queen:

bak okuda haklısın en azından senın motora gelip bu çin malı demiyorlar :cat::cat:ama bazı arkadaşların moturuna çin malı diyorlar :queen::queen::queen::queen:

Noluyo yaw :pr::pr:O motoruma çin malı diyenleri yolda görmek isterim.Çift eksozumla bogmazsam sizi adam deelim:p:queen::queen:

yapma yaw geçen günki kavşak olayını unuttunuz bakıyorumda ali bey :queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Ne oluyor burda kim kimin anahtarını aliyor cekerım kulanızı hız yasak

vay abi gücendim şimdi, gene bensiz toplantı yapmışsınız abimde hiç sölemedi bana (heyirsiz abi :p) neyse artık bidahakine inşallah .
berat _22 kardeşim hoşgeldin .:cat:

amannn isterse çirkin olayım keyfim yerinde:bounce:

ali abii şenliklerden dönerken petrolun orda mahmut abinin motosikletinden ne ses cıkmıstı dimi:queen::queen::queen: kulaklarımıza inanamadık meger önde zzr varmıs:cherry:

amannn isterse çirkin olayım keyfim yerinde:bounce:

ali abii şenliklerden dönerken petrolun orda mahmut abinin motosikletinden ne ses cıkmıstı dimi:queen::queen::queen: kulaklarımıza inanamadık meger önde zzr varmıs:cherry:

burak akşama toplantıya gelme istersen :queen::queen::queen: yok senin sağlığın için diyorum

burak akşama toplantıya gelme istersen :queen::queen::queen: yok senin sağlığın için diyorum

ama abi bizim halimizi görmeliydin ali abiyle resmen agzımız acık kaldı(ali abide kasktan belli olmuodu):mrgreen: sonra durumu ögrenince koptuk:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar