Fotograf makinamdan bir kaç resimde ben atayım

izninizle:rendeer:
Gaziantep mt nin büyük sabırla bekleyişi(sabırla diyorum yarım saat geç kaldım:cyclopsan)
Buda mahmut(mahmudo) agabeyim:rendeer:Şehirler arası yol yeminini bozdurdum ve ilk defa otobana çıktık:mrgreen:Ben adamı yoldan çıkarırım:queen::queen:
Ekibin tamamlanmasının ardından hemen yola koyulduk ve ilk sigara molası verdigimiz yer.Geç kaldıgımız için yolda pek fotoyla kaybedecek zamanımız yoktu

ale:Sabri amcamda nasıl çekiyor hele

Çek cigerlerin bayram etsin:queen:Seni çok seviyoruz sabri amcam Allah saglık sıhatla uzun ömürler versin:rendeer:
Sabri amcam uzun çabalar sonrası kendini belli etmeyi başardı

Maşallah mahmut abim gaziantep mt ye baya bi ısındı:queen::queen:Gökhanın üzerine devrileceksin çekil ordan:mrgreen::queen:
Ve çok şükür kazasız belasız ceyhana gelmiş bulunmaktayız.Bizim bu mevkiyi bulmamızda yardımcı olan ve eşlik eden isimlerini bilmedigim arkadaşlarıma tşk ediyorum:rendeer:
Çok güsel ve sıcak karşılandık ve çok hoş bir ortamdı.Herkesi orada görmemizle yolun tüm yorgunlugu gitti üzerimizden ve herşeyiyle geldigimiz yola degdi.
Günün en çok begenimi toplayan makinalarından bir tanesi

Allah sahibine agız tadıyla binmek nasip etsin:rendeer:kaza bela vermesin
AKBURAK abimin makinasıda silah gibi maşallah :wiinkk:Allah nazardan esirgesin:rendeer:Allah kaza bela vermesin
Çok güsel egitici bilgiler verilen ve yemek yedigimiz konferans salonu:rendeer:
Sabri amcam ve çok sevdigim yusuf abim:wiinkk::wiinkk:Bize olan ilgi ve alakasında dolayıda teşekkür ediyorum tekrar
Grup liderimiz ali abim

(Bir insan ancak bu kadar yakışıklı ve karizmatik olur allahım esirgesin

:rendeer
Çok sevdigim ve deger verdigim iki mükemmel insan:rendeer::rendeer:
Erhan abimede v strom çok yakışıyor maşallah:wiinkk: Allah kaza bela vermesin:rendeer::rendeer:
Alt motor kısmına ve sesine hayran oldugum bir makina
,
Ceyhandan sonra hepberaber yumurtalıga geçtik
oradada çok güsel agırlandık.Deniz kenarından manzaralar
Soldaki ben(erkengel)ve sagdakide sabri amcam:rendeer:
Miletin yorgunlugu yüzünden belli:cyclopsan:cyclopsan
Allahım esirgesin bir adama bir makina bu kadar yakışır:bounce::bounce:
İsom hararetli hararetli bişeyler anlatıyor ama tam çözemedim:queen::queen:
bay karizma

yani ben(erkengel)
Yusuf abim kros gösterisi yapıyordu bize:rendeer::rendeer:Hemde deniz kumunda her babayigidin harcı degil:wiinkk::wiinkk:
Ve motoru çıkarmaya çalışıyorlar.Ellerine saglık yusuf abi yol boyunca bir çok yerde gösteri yaptı sagolsun ama ben seyretmekten foto çekmeyi unutmuşum:silent:
Geri dönüş yolunda geceye kaldıgımız için foto çekemedik.Bir an önce evimize dönmenin telaşıyla

Çok şükür allaha kazasız belasız bir gün geçirdik.Herkes evlerine döndü.Ortalama 450km yolun vermiş oldugu yorgunlukla yatakta aldık direk solugu:cyclopsanOrganizasyonda emegi geçen herkese teşekkürler:rendeer::rendeer:Bir başka gezide görüşmek üzere
Kalın saglıcakla GAZİANTEP MT:rendeer::rendeer::rendeer: