[Gaziantep - MT]

Mahmutcum senin sıcak kelimesinin anlamını biliyor olman lazım o iki universiteyi boşunamı bitirdin yoksa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Yinede merak ediyorsan gösteririm ben sana bu hafta toplantıda:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
Mahmutcum senin sıcak kelimesinin anlamını biliyor olman lazım o iki universiteyi boşunamı bitirdin yoksa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Yinede merak ediyorsan gösteririm ben sana bu hafta toplantıda:rendeer:

o nasıl laf erkengel :p:p nedemek gösteririm:silent::silent:ben bu hafdaki toplantıya bu lafın üzerine gelemem :queen::queen::queen::queen::queen:

o nasıl laf erkengel :p:p nedemek gösteririm:silent::silent:ben bu hafdaki toplantıya bu lafın üzerine gelemem :queen::queen::queen::queen::queen:

Yanlış anladın ali abi yaw:silent:Bizim mahmutla aramızda öyle şeyin lafı olmaz.:pBenim motorun vites kolunu gösterecektim:silent:Şey amann dilim şürştü o benim arabanın vites koluydu yaw ben kimim :queen:kime ne gösterecektim:rendeer:Hatamız varsa affola:rendeer::wiinkk:

bi dakka bi dakka noooollluuuuyo :D heyirdir :D şurda bi tez yazıyorum getirtmeyin beni oraya bu arda 1.toplantı nerde? 2.ben nerdeyim? 3. hafta sonu gidecekmiyiz? 4. bu yağmur nerden çıktı bunların cevaplarını istiyorum senden ali :D

beyler aha ben kaçtım ewde çoluk çocuk bekliyo biz hanım dizinin dibinden ayrılamıyoruz malum kazak erkeğiz :D:Dya hadi ii akşamlar size biraz msn gibi oldu ama neyse ali telefonlaşırız. :D bu arada ali abi akşama üziverstenin oraya gidekmi yaw hehehehehe :D

Son düzenleme:
bi dakka bi dakka noooollluuuuyo :D heyirdir :D şurda bi tez yazıyorum getirtmeyin beni oraya bu arda 1.toplantı nerde? 2.ben nerdeyim? 3. hafta sonu gidecekmiyiz? 4. bu yağmur nerden çıktı bunların cevaplarını istiyorum senden ali :D

yaw yeter yıkıldım burda gülmekten:queen::queen::queen::queen:
1)Havanın durumuna baglı toplantı yeri cuma günü telefonlaşırız.
2)Bide ben bilsem senin nerde oldugunu :p
3)Tabiki gidecegiz allahtan bişey olmazsa
4)Sen iyice tatlı su motorcusu oldun ha:pYagmur çamur herşeye vızırdanıyorsun:queen:
5)bu bi çelişkimi:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
hava bozuk arkadaşlar nasıl olacak bilmiyorum bugunku toplantı ama akşama kadar benden haber bekleyin mutlaka görüşmemiz gerek ceyhan olayını netleştırelim fikirlerinizi bekliyorum

hava bozuk ali abi dediğin gibi bi açıyo bi kaptıyo nasıl olacak bilmem...

Valla akşam toplantıda konuşuruz.Havanın durumu pek iyi degil o bir gerçek biraz kalın giyinir basar gideriz.:)Tatlı su motorculuguna lüzum yok:queen:Nede olsa antepden ceyhan 6 dak:p akşam görüşmek ümidiyle hepinizi seviyorum gaziantep mt:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Valla akşam toplantıda konuşuruz.Havanın durumu pek iyi degil o bir gerçek biraz kalın giyinir basar gideriz.:)Tatlı su motorculuguna lüzum yok:queen:Nede olsa antepden ceyhan 6 dak:p akşam görüşmek ümidiyle hepinizi seviyorum gaziantep mt:cat:

al benden de okadar ali yagmurlukları cantalara atınız tatli su motorcusu olmayalim:queen::queen:

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

kim bu misafir arkadaşlar neden üye olmazlar

Son düzenleme:
ali sen taktın ha bu benim tatlı su motorculuğuma :D olm ben okula şakır şakır yağmur yağarken motorla gitmiş adamın ben öyle yağmurluk felan kullanmam.ah ah eski motorculardan kim kaldı bi ali bi ben :D

abi benide üye yap.arada geziyorum sizin buralarda, kızmıyorsunuz umarım:)
selam gazianteeeeeeeeeeeeeeeeeeep:rendeer:

ali sen taktın ha bu benim tatlı su motorculuğuma :D olm ben okula şakır şakır yağmur yağarken motorla gitmiş adamın ben öyle yağmurluk felan kullanmam.ah ah eski motorculardan kim kaldı bi ali bi ben :D

:queen::queen::queen::queen:bi sen bi ali abi ha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.Agam sizin motorculuugunuzun yanında boynumuz kıldan ince tüm sözlerimi geri alıyorum:silent:Akşam ifadeni alırım yalnız unutma:queen::queen::bounce:

Gaziantep İl Temsilcisi

Gördunmu ali asıl tatlı su motorcusu kim motora bindigin yok saga sola tatlı su motorcusu diyorsun alim

a.s. benım kardeşim gel gel herzaman bekleriz gürselim

:queen::queen::queen::queen:bi sen bi ali abi ha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.Agam sizin motorculuugunuzun yanında boynumuz kıldan ince tüm sözlerimi geri alıyorum:silent:Akşam ifadeni alırım yalnız unutma:queen::queen::bounce:

Akşama görüşelim şu ifade nasıl alınıyormuş merak ettim bakkkkkkk:queen::queen:

gürsel abi başımızın üzerinde yerin var her zaman bekleriz:rendeer::rendeer:

Akşama görüşelim şu ifade nasıl alınıyormuş merak ettim bakkkkkkk:queen::queen:

yaw ben onu mahmut abi için demiştim:silent:Biz kim senin ifadeni almak kim :pBen hakimim masum bey :queen::queen:Yaw mahmut ortalıgı hep sen karıştırıyorsun ha:p:p
Burayıda msn ye çevirdik ama allah sonunu hayır ede:cat::wiinkk:

bakalım hele ifade nasıl alınır görecez akşam toplantı saatini ve yerini bekliyorum senden alicim.inşallah yağmur yağarda kim tatlı su motorcusu görürüz yaw....:D:D:D

bakalım hele ifade nasıl alınır görecez akşam toplantı saatini ve yerini bekliyorum senden alicim.inşallah yağmur yağarda kim tatlı su motorcusu görürüz yaw....:D:D:D

Yaw agızını hayra aç ne yagmuru :silent:haftada 1 gün motora binecez onda da yagmur yagarsa halimiz harap :pale:Ben bi çuval parayı motor garajda yatsın diyemi verdim:wiinkk:Ama yagmurda yagsa karda yagsa akşam allahın izniyle toplantıdayız:queen::queen::queen:Görecegiz tatlı su motorcularını :cat::bounce:

ii peki bakalım telefonla bana bilgi verirsin o zaman akşam ünide bi işim var ordan çıkıp gelecem ben geç kalabilirim haberiniz olsun :D

ii peki bakalım telefonla bana bilgi verirsin o zaman akşam ünide bi işim var ordan çıkıp gelecem ben geç kalabilirim haberiniz olsun :D

Akşamları üniversitelere felan takılıyorsun.Oh ne güsel.Ali kardeşim sende gel demiyorsun:pBizde seni abi bildik bagrımıza bastık:salut:alacagın olsun.Yinede sen dediklerime bakma ortam oldumu çagır geliriz:pnede olsa abimizsin:queen::queen::queen:

ali başımın üstünde yerin var gel beraber gidelim eyupta gelecek yanız ben konsere gidiyorum sıkılma sonra :D

tamam tamam aglama seni de üye yaptım gitti :p:p:p

11,05,2008 ceyhan gezisi için gelecek arkadaşlari listeye ekledim
aydemir
alperence
sabri usta
halil abi
gökhan
mahmut
yahya
mustafa
ali
hasan

gelmek isteyen arkadaşlar bana bildirsin

abi hayirdir beni eklememissin ben insallah cumartesi gununden adanaya gidiyorum
orda size katilirim tabi giderseniz yazda geldi ehliyet sinavindanda 90 almisim gectim yani artik bir problem kalmadi ama beni eklememenşze darildim vallahiiii bu araada bende varim yani imkansiz 27

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar