Mahmutcum senin sıcak kelimesinin anlamını biliyor olman lazım o iki universiteyi boşunamı bitirdin yoksa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Yinede merak ediyorsan gösteririm ben sana bu hafta toplantıda:rendeer:
o nasıl laf erkengelnedemek gösteririm:silent::silent:ben bu hafdaki toplantıya bu lafın üzerine gelemem :queen::queen::queen::queen::queen:
bi dakka bi dakka noooollluuuuyoheyirdir
şurda bi tez yazıyorum getirtmeyin beni oraya bu arda 1.toplantı nerde? 2.ben nerdeyim? 3. hafta sonu gidecekmiyiz? 4. bu yağmur nerden çıktı bunların cevaplarını istiyorum senden ali
![]()
Valla akşam toplantıda konuşuruz.Havanın durumu pek iyi degil o bir gerçek biraz kalın giyinir basar gideriz.Tatlı su motorculuguna lüzum yok:queen:Nede olsa antepden ceyhan 6 dak
akşam görüşmek ümidiyle hepinizi seviyorum gaziantep mt:cat:
ali sen taktın ha bu benim tatlı su motorculuğumaolm ben okula şakır şakır yağmur yağarken motorla gitmiş adamın ben öyle yağmurluk felan kullanmam.ah ah eski motorculardan kim kaldı bi ali bi ben
![]()
ali sen taktın ha bu benim tatlı su motorculuğumaolm ben okula şakır şakır yağmur yağarken motorla gitmiş adamın ben öyle yağmurluk felan kullanmam.ah ah eski motorculardan kim kaldı bi ali bi ben
![]()
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
kim bu misafir arkadaşlar neden üye olmazlar
abi benide üye yap.arada geziyorum sizin buralarda, kızmıyorsunuz umarım
selam gazianteeeeeeeeeeeeeeeeeeep:rendeer:
:queen::queen::queen::queen:bi sen bi ali abi ha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.Agam sizin motorculuugunuzun yanında boynumuz kıldan ince tüm sözlerimi geri alıyorum:silent:Akşam ifadeni alırım yalnız unutma:queen::queen::bounce:
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
kim bu misafir arkadaşlar neden üye olmazlar
abi benide üye yap.arada geziyorum sizin buralarda, kızmıyorsunuz umarım
selam gazianteeeeeeeeeeeeeeeeeeep:rendeer:
Akşama görüşelim şu ifade nasıl alınıyormuş merak ettim bakkkkkkk:queen::queen:
bakalım hele ifade nasıl alınır görecez akşam toplantı saatini ve yerini bekliyorum senden alicim.inşallah yağmur yağarda kim tatlı su motorcusu görürüz yaw....![]()
ii peki bakalım telefonla bana bilgi verirsin o zaman akşam ünide bi işim var ordan çıkıp gelecem ben geç kalabilirim haberiniz olsun![]()
tamam tamam aglama seni de üye yaptım gitti
11,05,2008 ceyhan gezisi için gelecek arkadaşlari listeye ekledim
aydemir
alperence
sabri usta
halil abi
gökhan
mahmut
yahya
mustafa
ali
hasan