[Gaziantep - MT]

p1040043zd6.jpg

Gaziantep İl Temsilcisi
yaw kardeşim bu topiği ne zaman acsam mutlaka misafir ziyaretci var nedendir anlamadim

neden üye olmazlar anlamadım uzaktan bakmak iyimi oluyor acaba üye olun kardeşim yaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Esselamu Aleykum ve Rahmetullahu Ve Berakatuhuu....Sevgili Arkadaşlar... Nasılsınız İyimisiniz Hiç Sesiniz Soluğunuz Çıkmıyor Burası Eskiden Daha şen şakrak bi ortamdı yaw millet sus pus olmuş yahu...

yaw kardeşim bu topiği ne zaman acsam mutlaka misafir ziyaretci var nedendir anlamadim

neden üye olmazlar anlamadım uzaktan bakmak iyimi oluyor acaba üye olun kardeşim yaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

aaabii benide üye yap.bende üyeniz olimmi abi:mrgreen:abi motorunu versene ,bi turlıyım be abi.nede olsa üyenizim abi:queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
aaabii benide üye yap.bende üyeniz olimmi abi:mrgreen:abi motorunu versene ,bi turlıyım be abi.nede olsa üyenizim abi:queen:

tamam tamam aglama seni de üye yaptım gitti :p:p:p

11,05,2008 ceyhan gezisi için gelecek arkadaşlari listeye ekledim
aydemir
alperence
sabri usta
halil abi
gökhan
mahmut
yahya
mustafa
ali
hasan

gelmek isteyen arkadaşlar bana bildirsin

Son düzenleme:
Sevgili Aydemir kardeşim o gün benim gelemeye ihtimalim var. Şimdiden özür diliyorum.

Valla Aydemir abi bu radar işi beni sakat etti belki bende gelemeye bilirim. Şimdiden çok özür diliyorum. Fakat tam kesin konuşmuş olmayayım o gün gelene kadar parayı denkleştirip yatırırsam gelirim.

Sevgili Aydemir kardeşim o gün benim gelemeye ihtimalim var. Şimdiden özür diliyorum.

Hayali abi tek senmi cullacaksın :)

kaç km hızda yakalndın. görüntülerini izledin mi.normal kurallarla belirlenen hızın % 50 fazla hız yapmazsan daha az ödüyosun o yüzden diyom. geçmiş ola ben zaten ali ustaya söylediydim. benim son güne kadar işim belli değil.

gezi güzel olmus cidden :cat:eek:rtalama kaç km hızla gidiyosunuz merak ettim bizim motorlar sizinkilere göre küçük kalıyo gibime geldi ürperdim:queen:

zombie27 arkadaşım aramıza hoşgeldin gezilerimizde küçük büyük her cinsten motorsiklet var:bounce:Her cc ye hitap ediyoruz.Bi gökhan(salton) +300lerde geziyor yeşil yarış motoruyla:queen:eek: da radara yakalanmış zaten bu hafta :salut:gerisi düşük hızlarda toplantıya gel bu hafta tanışalım:)görüşmek üzere saygılar:rendeer:

Merhaba Gaziantep MT,

Ben 2004 ten beri Antep'te yaz-kış öğrenciyim. Nasip olursa bu yaz gene yaz okulundayım, ama bu sefer yanlız gelmeyeceğim. :D :D Motorumu da getireceğim.

Antep'te çok karışık bi trafik ve çok sinirli halk otobüsü şöforleri var. Acaba bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz ve en önemlisi; ben üstesinden gelebilir miyim?

Kardeş meraba inşallah geldiginde tanışırız:)Aldık birer büyük makina Antep trafigi düşünüyor şimdi bunların elinden ne yapacam diye:mrgreen::pSen takma kafana her şeyin üstesinden gelirsin:rendeer:
Misafir olarak sürekli siteyi takip eden arkadaşlarım korkmayın üye olun tanışalım öyle dışardan seyretmeyin toplantılara gelin çok sıcak ortamımız var tanışalım:rendeer:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
Kardeş meraba inşallah geldiginde tanışırız:)Aldık birer büyük makina Antep trafigi düşünüyor şimdi bunların elinden ne yapacam diye:mrgreen::pSen takma kafana her şeyin üstesinden gelirsin:rendeer:
Misafir olarak sürekli siteyi takip eden arkadaşlarım korkmayın üye olun tanışalım öyle dışardan seyretmeyin toplantılara gelin çok sıcak ortamımız var tanışalım:rendeer:

Al benden de okadar onlar korksun sen den sen nıye korkuyorsun onlardan:queen::queen::queen::queen:

aramıza hoşgelsin:rendeer::rendeer::rendeer:

Trafiğinden değilde trafik polislerinden kork :) Yoksa Harpadanak cezayı yerleştiriyolar :) (Yeşil Yarış motoru - Yeşil Yarış Motoru :p)

gezi güzel olmus cidden :cat:eek:rtalama kaç km hızla gidiyosunuz merak ettim bizim motorlar sizinkilere göre küçük kalıyo gibime geldi ürperdim:queen:

aramıza hoşgeldin kardeşim :cat::rendeer::rendeer:
gökhan büyük geçmiş olsun yaw :salut::salut::pr::pr:

bu arada ali abi toplantı nerde ve ne zaman olucak ?

burak niye sesin çıkmıyo yaw dersler çok yoğun herhalde baksana kankine ( gökhana ) bir geçmiş olsun bile diyememişsin ya :mrgreen::mrgreen:

bu gün ehlişyet için başvurdum abi artık benimde a2 ehliyetim olacak yaşasın korkusuz gezmek :p:cherry:

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin kardeşim :cat::rendeer::rendeer:
gökhan büyük geçmiş olsun yaw :salut::salut::pr::pr:

bu arada ali abi toplantı nerde ve ne zaman olucak ?

burak niye sesin çıkmıyo yaw dersler çok yoğun herhalde baksana kankine ( gökhana ) bir geçmiş olsun bile diyememişsin ya :mrgreen::mrgreen:

bu gün ehlişyet için başvurdum abi artık benimde a2 ehliyetim olacak yaşasın korkusuz gezmek :p:cherry:

kulagım cınladı:p yettim hemen :mrgreen: gökhan abiye msn den demiştim hatta 185 le girdigini bele tahmin ettim:queen::queen:

tekrardan geçmiş olsun diyeyim :)

artık ehliyet sırası bana geldi:rendeer:

salton geçmiş olsun birader fena yakalamışlar... :((

ali sıcak derken neyi kastettin :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar