Gaziantep Mt Kardeş Okulunu Boyadı

Tahtada tam olarak ne yazıyor ? Allah'ın motorcuları mı ?

Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık katılmayı en çok istediğim gezi bu geziydi son 2 yıl içerisindeki kısmet olmadı ne yapalım Allah Emeği geçen herkesten razı olsun tebrikler arkadaşlar...

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyor Hz. Ali. Sizler belki bir haft öğretmediniz ancak Bir değil 29 harf ve insanlığı öğrenmek için lazım olan bir mekanı yenilediniz. Allah sizlerden razı olsun. Hak teala inş kabul eder. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Elinize sağlık.

Ben ise böylesine hayırlı bir işe katılamadığım için üzülüyorum:salut:. Hastanede nöbetim olmasaydı ve müsait olabilseydim muhakkak Allahın izniyle bende elimden geleni yapardım. Daha nice hayırlı işleri Allahu tealanın bizlere nasip etmesi dileğiyle Allaha emanet olun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerinize sağlık, fotoğraflara içimi çekerek baktım, ne mutlu size ve öğrencilere :rendeer:

elinize kolunuza saglık valla insanın orada olası geliyor
ne kadar güzel şeyler yapmışsınız.SAGOLUN

GKN

elinize kolunuza sağlık, allah kabul etsin çok güzel bişey yapmışsınız..
biz koskoca istanbul neden yapamıyoruz böyle şeyleri..

helal olsun. Muhteşem bir iş yapılan. Emeği geçen herkese teşekkürler.

İstanbul da da yapılsa gerçekten güzel olur ama İstanbul a kadar ülkemizin ücra yerlerindeki okullara yapılsa daha faydalı sanırım çünkü İstanbul daki okullar oralardakiler kadar kötü degil. Tabiki bnm görüşüm bu

Böğlesine güzel,düşünceli,insanı etkileyici bir organizasyonda bulunmanın şerefiyle,sevinciyle dolaşmak çok güzel olmalı.Bunu anlıyabiliyorum ve sizi gerçekten tebrik ediyorum.Bizide bu sevince dahil ettiniz.Anlamıyan insanların belkide anlamasını sağladınız.Ne kadar methiye etsek azdır...:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
resimlere bakarken ne yazim nasıl tebrik edim bu güzel insanları diye düşündüm ... adam gibi adam insan gibi insan .. ellerinize sağlık keşke bende sizlerle bi fırça atabilseydim .

okuduğum en iyi gezi yazısıydı ... hepinizi gözlerinizden öperim .. Allah sizlerden razı olsun ...

ellerinizie kollarınıza yüreğinize sağlık... çok güzel bi organizasyon tebrikler Gaziantep[MT] :rendeer::rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
Teşekkürler gaziantep MT
bu arada boya bahane kebaplar şahane gibi görünüyor.
Ellerinize saglık selamlar.
teşekürler ahmet abi buralara geliyorsun haberimiz olmuyor abi
Güzel organizasyon olmuş aydemir.Paylaşım için tşk.Bu arada tişörtte yeni sanırım.:)
yeni degil gökhan tişört önemli olan motorcu olmak o ruhu taşimak :queen::queen:
hepinizi ayrı ayrı canı gönülden kutluyorum.. çok güzel bir dayanışmaya imza atmışsınız.. ::alkiis::::alkiis:: bana kml erce uzaksınız ama sizler gibi altın kalpli kişilerle aynı sanal ortamı paylaşmak bile onur verici.
bu motorcu kardeşliginin en buyuk örnegi mesafeler uzak olsada gönüller bir delipoyraz
abi yılın organizasyonu bu olmuş bence:rendeer:....katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
teşekürler şahin bu arada teskereyı aldın galiba memleketesın geşmiş olsun selamlar köycegize
Tahtada tam olarak ne yazıyor ? Allah'ın motorcuları mı ?
evt tegu allahın motorcuları yazıyor tahtada.....:wiinkk::wiinkk:

bende orda olmak istersim ama biliyorsunuz abi peder işte:salut:elinize ayağınıza sağlık çoq güzel bi iş yapmşsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar