Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gazı fazla kökleyince kız arkadaşını lastiğe sıkıştırdı
Bu görüntülerden de anlaşılacağı üzere kaza geliyorum demiyor. 47. saniyede bakarsanız kız dizleri ile sürücüye tam tutunamamış kız seleden kayıyor sürücü gaza kökleyince. Motorsiklet kullanırken aman dikkat ama artçınız varsa dahada dikkat. Giden can geri gelmez saygılar::
Plakalık iptali yapanlar düşünsünler falan ; bırakın böyle gereksiz mesajları :farao:
Plakalık çamurluğa gelene kadar 100 tane şey sayarım şuraya.Oldu olacak arkaya koltuk yaptıralım o zaman sıkıntı olmaz.
Bende köyde amcaoğlunun arkasından düşmüştüm 3. viteste zorladı motoru baya dik bi rampaydı çıkamayınca tık tık bire attı motor silkinince ben yuvarlandım arkadan. arkadan sıkı yapışmak lazım sürücünün suçu yok
Yazık günah! Motosiklete biniyorsanız insan gibi binin kardeşim. Araba değil bu arkanda can taşıyorsun en küçük düşme büyük şeylere yol açıyor. Gerek yok motosiklet zevk işidir keyif işidir. Hava atacak başka şeyler bulun.