Gazı fazla kökleyince kız arkadaşını lastiğe sıkıştırdı

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kiz arkadasi degil, karisidir o.
Mahsus yapmistir hergele.:p

Başlığı; "Gazı Fazla Açınca Kız Arkadaşını Lastiğe Sıkıştırdı" yapsak daha güzel olacak sanki ? :wiinkk:

Bu görüntülerden de anlaşılacağı üzere kaza geliyorum demiyor. 47. saniyede bakarsanız kız dizleri ile sürücüye tam tutunamamış kız seleden kayıyor sürücü gaza kökleyince. Motorsiklet kullanırken aman dikkat ama artçınız varsa dahada dikkat. Giden can geri gelmez saygılar::unsure::

Plakalık iptali yapanlar düşünsünler falan ; bırakın böyle gereksiz mesajları :farao:
Plakalık çamurluğa gelene kadar 100 tane şey sayarım şuraya.Oldu olacak arkaya koltuk yaptıralım o zaman sıkıntı olmaz.

Bende köyde amcaoğlunun arkasından düşmüştüm 3. viteste zorladı motoru baya dik bi rampaydı çıkamayınca tık tık bire attı motor silkinince ben yuvarlandım arkadan. arkadan sıkı yapışmak lazım sürücünün suçu yok

Yazık günah! Motosiklete biniyorsanız insan gibi binin kardeşim. Araba değil bu arkanda can taşıyorsun en küçük düşme büyük şeylere yol açıyor. Gerek yok motosiklet zevk işidir keyif işidir. Hava atacak başka şeyler bulun.

İçim acıdı şu videoyu izlerken.

Allah'tan çanta varmış sırtında yoksa sırtını parçalardı o lastik.

sürücü kızı perte çıkarıp, yenisini armaya başlamıştır artık:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyiki lastik yakarak gitmeye kalkmadı.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar