Gazı Açınca Gelen Ses

arkadaşlar herkese merhaba. 400km yoldan geldikten sonra geri dönmek üzere motorda bir sorun var mı diye bakınırken bu sesi fark ettim. motor çalışırken de hafiften duyulan bu ses gazı açınca daha da belirgin hale geliyor. bu sorunla beraber arka tekerlek tarafından da bir şıkırtı var gibi. motosiklet boştayken ittirince de tekerleklerden her turda bir kere olacak şekilde sanki bir şeye takılır gibi ses geliyor. ama gidişinde herhangi bir soruna yol açmıyor. bunlar bağlantılı sorunlar olmayabilirler. tekerlekteki ses sanki hep vardı ama bu motordan gelen ses yeni. aynı yolu geri döneceğim için yorumlarınız benim için çok önemli. epey küçük bir ilçeye geldim servis falan yok. Yorumlarınız ile yardımcı olursanız çok sevinirim. herkese iyi günler iyi bayramlar.

Motosiklet: Bajaj Pulsar 200 RS
Sorun Özet: Gaz verince gelen tıkır tıkır ses
Video: https://www.youtube.com/watch?v=vZeEO75EG-k&feature=youtu.be

bi sağına soluna civataları ne varsa somun falan anahtar al yokla.

Uzun yoldan geldikten sonra titreşimden gevşeyenler olmuş olabilir.

Teneke sesi gibi. Eksozun üstündeki parçadan bende yapardı aynı sesi. Motorun en çok titrediği zaman çıkardı ses. Sabit gaz giderken filan pek ses gelmezdi.

Matrax33'ün dediği gibi gevşeyen birşey var bencede.

Hocam ses arka amortisör egsoz civarından yani koltuğun altından görece sağ taraftan geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Gözüme gözükenleri sıktım ama kesilmedi hocam. Şurasını kesin kontrol et dediğiniz yerler varsa tekrar bakayım. Ses arka amortisör ile egsoz civarından geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar