gaz kesmesi

s.a
cbf 150 marka motorum farklı vites ve farklı devirlerde zaman zaman gez kesiyor, benzin yememesi veya hava almaması gibi bir sıkıntı war sanırım.. yardımlarınızı beklerim....
saygılar..1

mrh.rolanti ayar vidasını yanında bi ayar vidası var onu sonunakadar sık birbuçuk tur geriye çevir tekrar oyle bi denen benzinle hava karışımını ayarlıyo kolay gelsin

sinka251 arkadaşın dediğini yapma. o hava ayar vidasıdır ve bir buçuk tur ölçü değildir her motorda farklıdır. benimkinde 3 tur açık. onu usta ayarlar ancak egsoz sesi ve çalışmasına göre. bir ustaya gidip hava ayarı yapabilirmisin de 5 tl alırlar sorunun büyük ihtimal çözülür. ama kendin yapma..

sinka251 arkadaşın dediğini yapma. o hava ayar vidasıdır ve bir buçuk tur ölçü değildir her motorda farklıdır. benimkinde 3 tur açık. onu usta ayarlar ancak egsoz sesi ve çalışmasına göre. bir ustaya gidip hava ayarı yapabilirmisin de 5 tl alırlar sorunun büyük ihtimal çözülür. ama kendin yapma..
gökmen arkadaşa katılıyorum, kendin bi karbüratörle oynarsan problemlerle karşılabilirsin ''fazla benzin yakma, kırmızı ışıklarda motor stop eder'' gibi bişey.
Acıma 5 tl'ye hem ustaya da derdini anlatırsın bi çare bulunur :cat:

hepinize teşekkürler. İnşaallah en yakın zamanda ustama gideceğim. Motorum 1 litreyle 35 km gidiyor. yakıt durumu nasıl sizce. ya da dediğiniz işlemden sonra yakıtta artma-azalma olabilir mi?

Cbfteki problem denilen şeyler abartıdan başka bişey değil . Tamam tekleme var ama abartıldığı gibi bişey değil ve fabrika bunu cözmeye calısacak duyduklarımıza göre.

he kronik çok biliyosunuz bende olmamasınıda açıklayınız ozaman

bendeki ps150 dede debriyaj balata sesi var .çok nadir başkalarında olmuyormuş ama çoğunda var bu sorun buda sorunsuz bir motorda olsa sorunmuş gibi adamın canını sıkıyo çünkü honda
uzun lafın kısası 3 motordan 2 sinde belli bi sorun varsa bu kronik değilmidir
ayrıca cbf i çok seviyorum ama 2011 modellere yazık etmişler keşke kimse almasada cbf125 gelse onu bekliyorum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar