Garip İlanlar

10.000 KM bir pist için hiçbir şeydir belki ama Türkiye yolları için yeterli bence :cherry:

Tamam 10.000 abartı belki, 10.500 olsun :p KM ile pek alakası yok aslında kullandığın yere ve kullanım şekline bağlı. SS motorları artistlik için alanların çoğu (bu %80-90'ına denk geliyordur büyük ihtimalle) motoru bağırtmaktan zevk alıyorlar. Bu yüzden de rodaj vs. dinlemeden basıyorlar. Bu yüzden de 10.000'deki motorlar bile cort olabiliyor.

Her neyse, isteyen alsın isteyen almasın. Ben almam sonuçta :)
Bu yukarda yazdığında benim hor kullanma dememe geliyo işte çok adam biliyorum caddede orda burda azıcık düz yol bulunca red lineyi dibine dayayan bazılarıda 130 , 140km sürati 3. vitesde gider 2. vitesde gitme olanağı varken , red line gelmedende 200 220km hıza çıkar SS motor demek istediğimiz bu sevgili SS düşmanı endurocu modumuz :mrgreen:

Bu arkadaş çarpışan oto hesabı kullanmış zannedersem:cherry: Hem 600'lük makinaya başlangıç motoru demiş hemde istediğin zaman takla at:cherry: İnşallah biri inanıp almaz bu makineyi.

ay siz neler diyorsunuz.....
saka gibi biliyosunuz isi.. agzim acik okudum her seyi...
okuduktan sonra da anladim ki 26000 kmdeki honda rebeli 3000 YTLye veya 16000 kmdeki bir honda rebeli 4000 YTL ye alabilirim?!
biri bisey söylesin noluuur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar