fuarı beklemek mantıklı mı ?

yakın zamanda bir motor almayı planlıyorum ikinci elde 7.000 e kadar sıfır olursa 12.000 civarına kadar cıkabılırım
bakındıgım motorlar ise bajaj pulsar 200ns yamaha wr125x yamaha mt125 honda cbr125 gibi modeller
ama içimde enduro motorlara karsı hep bir ilgi var ancak fiyatlar yuksek ve kaliteli iyi gorunen bulmak zor
sizce fuarı bekleyeyım mı nu modellerde indirim olurmu beklemem gereksız mı olur yoksa yorumlarınız için simdiden tesekkurler

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
Yeni model kaygım yok şu an ki modeller bana fazlasıyla yeter dersen beklemeden al.Malum zırt pırt her şeye zam geliyor.Ben öyle yaptım.Yeni özelliklerde gözüm yok yeni model zammına verecek param yoktu. Zorlaya zorlaya cbr250 aldım 2016 model sıfır.ama kişisel fikir tabi.Yanibaşkalarını düşüncelerini pek önemseme.Kendin karar ver bence.Onun parası vardır keyfi bekler yeni sürümü zam koymaz ama sen zorlanacaksındır iki üç grenaj için veya başka özelliklere gerek duymazsan al bence.Ben gerek duymadım şu anki cbr bana tamamen yeteceğini düşündüm aldım kardeşim

Yeni model kaygım yok şu an ki modeller bana fazlasıyla yeter dersen beklemeden al.Malum zırt pırt her şeye zam geliyor.Ben öyle yaptım.Yeni özelliklerde gözüm yok yeni model zammına verecek param yoktu. Zorlaya zorlaya cbr250 aldım 2016 model sıfır.ama kişisel fikir tabi.Yanibaşkalarını düşüncelerini pek önemseme.Kendin karar ver bence.Onun parası vardır keyfi bekler yeni sürümü zam koymaz ama sen zorlanacaksındır iki üç grenaj için veya başka özelliklere gerek duymazsan al bence.Ben gerek duymadım şu anki cbr bana tamamen yeteceğini düşündüm aldım kardeşim

artık sabrım kalmadı zaten :D ama her kafadan bir ses cıkıyor emin olamıyorum bir turlu ama haklısın. bu arada hayırlı olsun motorun yenı mı aldın bilmiyorum ama

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
yeni aldım kardeşim teşekkür ederim hep beraber kazasız belasız inşallah.İlk motorun olucaksa beklemek gereksiz bence.Zaten önceden sahip olduğun bi kalite yok değiştirmeni daha iyileştirmeni sağlıcak bişi yok şu anki piyasadakilerde ihtiyaçlarını ve isteklerini tam karşılıyorsa eğer alınca mutlu olucaksan ah be keşke şu da olsaydı bekleseydim demiceksen al gitsin.Zamdan zumdan etkilenmezsin fıtı fıtı binersin ben o düşünceyedeyim

gelen modelde eminim 10.000 den asagı gelmez

yeni model abs siz 8.900 tl sıfırı pulsarın
senın gıbı bende endro ıstıyorum yenı model crf 250l rally için kapora verdim 18.500 tl uzerınden mart ayını beklıyorum kedi gibi :)
yenı modellerın hepsı zamlı gelecek bende şuan pulsar 200 ns var 6 aylık 3900 km de cok memnunum ama arada araziyede girmek ıstıyorum maalesef bu motorla olmuyor oyuzden satıyorum ekstraları da var düşünürsen özelden yazabılırsın
ALLAH gönlüne göre versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar