invent Katılım 3 Ocak 2004 Mesajlar 1,076 1 Mar 2004 Konu Yazar #1 Arkadaşlar fuar ertelenmiş galiba bu secimlerden dolayı, oyle bişiler duydum ama tam bilmiyorum yarın arayıp ögreneceğim, sizin bilginiz varmı??
Arkadaşlar fuar ertelenmiş galiba bu secimlerden dolayı, oyle bişiler duydum ama tam bilmiyorum yarın arayıp ögreneceğim, sizin bilginiz varmı??
I iptaluyelik06 Katılım 4 Ocak 2004 Mesajlar 1,256 1 Mar 2004 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. valla yok bunu duydum bende bır arastırayım bakayım ınvent
İHTİYAR Katılım 29 Mar 2006 Mesajlar 3,903 22 Mar 2007 #4 Vallahi bende öyle bir şey duymadım,üzülürüm ertelenirse.:cyclopsan Toplanıp gelecektik ne güzelale:
Gürkan Anbarlı Katılım 12 Nis 2003 Mesajlar 824 22 Mar 2007 #5 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: başlık zaman aşımına uğramıştır Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: başlık zaman aşımına uğramıştır Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın