Frenler tutmasa ! ! !

Kendimi yere atmadan ve üzerime almadan motoru yatırır sıkı sıkı yapışırdım. Buz üzerinde benzerini yaşadım asfaltta Allah korusun. Elbetteki frenlerim vardı ama yattık işte buzun üstünde. 30-40 falan kaydım motorla beraber. Ne bende ne motorda bir şey yoktu. Sonrasında birer sigara yaktık.:pr: (Biraz da geyik olsun arkadaşlar değil mi yani.)

bir motorun frenlerinin tutmama olasılıkları nelerdir önce ondan bahsedelim diyelim ki motorda disk fren yok dolayısıyla hidrolik de yok bu durumda halat kommuş olabilir hadi biri koptu digerininde kopma olasılıgı nedirki diyelim ki biri önceden kopmuştu ve bile bile bindik ve saglam olan da koptu. şimdi zıçtık işte kendi düşen aglamaz zaten bu düşünce ile giden fazla yaşamazdı allah rahmet eylesin.

(adamın yaşama olasılıgı emin olun o alçak frenlerin ikisinin birden tutmama olasılıgından daha azdır)

asivezor' Alıntı:
bir motorun frenlerinin tutmama olasılıkları nelerdir önce ondan bahsedelim diyelim ki motorda disk fren yok dolayısıyla hidrolik de yok bu durumda halat kommuş olabilir hadi biri koptu digerininde kopma olasılıgı nedirki diyelim ki biri önceden kopmuştu ve bile bile bindik ve saglam olan da koptu. şimdi zıçtık işte kendi düşen aglamaz zaten bu düşünce ile giden fazla yaşamazdı allah rahmet eylesin.

(adamın yaşama olasılıgı emin olun o alçak frenlerin ikisinin birden tutmama olasılıgından daha azdır)

Belki bir düşmanı var motorun fren tutmamasını sağlayacak bir şey yapmışsa :silent:

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

bence hemen hocayı arayın cepten suyu ısıtıp pamuk stoklarına bi baksın:queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Abicim ben hiç birini yapmam (dua kısmı hariç):) motorumu öle yatırma falan bana gelmez cillop gibi motorumu niye çizdireyim yaaw hem bende cbr var bu tip durumlarda özel uçuş sistemleri devreye giriyor neden sloganımız honda hayat onda sanıyonuz ölsek bile götürüyolar honda servisine tekrar diriltiyolar :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
okan4037' Alıntı:
vur gaz vur saza sonra vur duvara

Duvar yokki abicim uçurum diyo adam :mrgreen:

Hem öle bişey olacak olursa sen beni ara cbr emle yetişir seni hayata bağlarım :p

bascaksn sonuna kadar nası oLsa sonu beLLi ama en son düsgn bi yere girerm ki gurur duyarım kendmLe şuraya girdm die:p

H@S@N' Alıntı:
Duvar yokki abicim uçurum diyo adam :mrgreen:

Hem öle bişey olacak olursa sen beni ara cbr emle yetişir seni hayata bağlarım :p
ewet en mantıklı fıkır sen cbr ye atla ben hemen buz gıbı bısey ıcerım motor donar aama acele et motor cozulmeden gel:queen: :queen:

vitesli ise vitesi 4 de tak.... debriyaja basılı iken kontağı kapa...debriyajı yavaş ve kontrollü bir şekilde bırak..........ayakların iki yanda yerde olsun...hızın düştüğünde ayakların ile durmaya çalış........

vitesiz bir motosiklet ise ........kontağı kapa..gazı bırak...ve düşecek uygun bir yer ara...sonrada atla....atlarken kendini sıkma...düz bir zemine kayarak düşmeye çalış...yuvarlanırsan kollarını açmamaya çalış....ellerin ve ayaklarınla durmaya çalışma......( korumaların yoksa zaten ne yapsan yaralanırsın..bu yüzden bakkala bile giderken kask+mont+eldiven+dizlik varsa bellik takmalısın) yazın sıcakta kaza olmaz veya kaza evimden 10 metre ileride olmaz deme....

Özellikle kask,mont ve eldiven seçimlerinde kaliteli olanı al....hayatından daha değerli ne olabilir......bu arada saatte 200 km ile giderken istersen zırh giy....pek şansın yok...bu nedenle hız yapmaktan kaçın..100 km hızla giderken , düştüğünde ortalama 25-30 metre sürüklenirsin....yolun 2 tarafı korkuluklarla çevrili ise.. nereye gideceksin????

HIZ YAPMAYIN LÜTFEN!!!!!! hıs yapmazsan frende olmasa, direksiyonda çıksa..kurtulma şansın yüksektir......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar