Frenler tutmasa ! ! !

Uçurumsa zaten öleceğimdir. O yüzden direk vitesi 1'e alır motorun dağılmasını hesaba katmam sonra kontrollü olaak atarım kendimi yere.

Sadobey' Alıntı:
Uçurumsa zaten öleceğimdir. O yüzden direk vitesi 1'e alır motorun dağılmasını hesaba katmam sonra kontrollü olaak atarım kendimi yere.

İnşallah ölmezsiz :p :p :p

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

İskenderunluKILIC' Alıntı:
İnşallah ölmezsiz :p :p :p

arkadaşlar denesin ölürlerse biz denemeyiz :p

ben paraşütümü açarım böyle bir durumda :queen:

bu konu git gide daha ilğinçleşiyor ama en güzeli daha dikkatli olmak

esc tuşuna bassak gameover olurmu? yada P tuşuna basıp zaman kazanabilirmiyiz?

Yaw abicim dert etmeyin her uçurumda bi dal vardır, siz yeterki bu son durağı kaçırmayın:) Dalı tutmaya bakalım yoksa neyin elimize geleceği belli olmaz... ehehe:):)

protez insan' Alıntı:
süperman i çagırırım:queen:

tabi ya neden benim aklıma gelmedi daha önce :queen: numarası kaçtı bizim supermanin. :p

geçen aradım açmadı telefonu. ulen superman yapılır mı bu bana. sığar mı delikanlılığa:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
I believe i can fly.
I believe i can touch the sky.
.
.
.
Or not?

ylmzzz' Alıntı:
tabi ya neden benim aklıma gelmedi daha önce :queen: numarası kaçtı bizim supermanin. :p

geçen aradım açmadı telefonu. ulen superman yapılır mı bu bana. sığar mı delikanlılığa:queen:

yok abi yaa delikanlı deel bende cagırdım ama gelmedı ustune ustun 154 kontorumu yedı

topcı sısırdıkmı ne yaptım anlamadım

ARMAGEDON' Alıntı:
ne gerek var hava yastığına falan hem hava yastığı olması şartmı bedavaya şöyle yapabiliriz evdeki yastıklardan iki tanesini biri önümüze biri arkamıza gelecek şekilde bağlarız böylece sırt üstü düşmemizede gerek kalmaz paramızda bizde kalır not:kefenlere cep diktirin kalan paraları koyarsınız:queen:

yaa evden çıkarken de "bugün frenlerimin ikisi birden patlayabilir ve uçurumdan aşağı uçabilirim" diye düşünüp önümüze ve arkamıza yastık bağlayarak çıkarız ya hep zaten.. ya da paraşüt takarız hep tabi.. lazım olabilir!! uçurum mazallah o kadar yüksekten düşerken paraşüt işe yarar elbet.. motoru da bırakmayın sakın haa.. paraşüt hem sizi hem de motoru taşıyabilir bence.. :queen:

çok film izliyorsunuz

aynı anda birbirinden bağımsız iki frende bozuluyorsa bi de zincir kopuyorsa boşuna uğraşmayın. azrail peşinizde

final destination diye film vardı.. aynen o olay baba :cherry:

uçurumun aşşağısında deniz varsa bişi olmuyor, çok filmde gördüm :p

yoksa önceki mesajlarda arkdaşlar gerekli duayı yazmış...

Aslında olması gereken soğukkanlı olup vites küçültmek eğer dönülebilitesi varsa virajı dönmek. Ama baktın çok hızlısın öylebide durum yok en güzeli üzerindeki korumaların nerelerinde olduğunu tayin etmek en önemlisi atlayın diyo herkeste kafa kol yarcak şekildede zıplanmaz motordan korumaları 1-2sn içersinde şöyle bi irdelicen sonra ya Allah diyip atlıcan :cherry: En mantıklısı motordan hiç inmemek bazı durumlarda geçen bizim yaşadığımız gibi motordan birimiz atlasak ağaçlara yapışma durumu olacağı yada karşıdan gelen herhangibi cisme yapışma durumu olacağı gibi...

Bence uçurumdan aşşağı şemsiye açmak daha mantıklı :queen:

motor freni 5 de ise direk 3 bıraktığın gibi alınca hemen 1 gene bırak debriyajı ve gene tut sık gene bırak bu sefer bırak öyle baktın bir şeye girecen hiç fren yok ... devamında yana yatır aleti bırak gitsin sen başka bir yola git aletle gitme yatır ve kabanı koltuktan ayır yatırırken . Allah cümlesini korusun kötü bayağı motor ve böyle durumlardan .

Super Moderator
ben allahımmm sana geliyorum dieee bağırırıımmm:p :queen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

er5

ben olsam bısıklet hesabı ayak frenı yaparım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar