Frenler tutmasa ! ! !

geri vitese takarım.
olmadı ghostrider hayabusadaki gibiyada nasreddin hoca teknigi motora ters binerim.
olmadı gazı köklerim uçuşun zenki çıksın :

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
frenler tutmasa eeee naaaparımmm ç.k ü tutarım ehehehehe

hocam yunus polislere atlamayı öğretirlermiş ilk önce baktınki kurtaramıcan motoru sakın düşünme hemen yan yatıp sırtın yere gelsin .. tabi montun ve belliğin olmalı ... sende yerde kayarken daha emniyette olursun..

bana böyle dediler

Ne güzel amma geyik yapmışınız...diyelimki iki frende aynı anda bozuldu motorfreni var bırak 1 e atmayı 3 te bile güvenli şekilde yokuşu tamamlayabilirsin ama zincirde koptu(yada hangi aktarma organı varsa)motoru altta ayak kalmıycak şekilde yatırıp üstüne çıkmak en iyisi.Sürtünmesi bitip duruncada inersin hiçbişey olmadan bunun yapıldığı bir gösteri videosu izlemiştim

goktug_vet' Alıntı:
Ne güzel amma geyik yapmışınız...diyelimki iki frende aynı anda bozuldu motorfreni var bırak 1 e atmayı 3 te bile güvenli şekilde yokuşu tamamlayabilirsin ama zincirde koptu(yada hangi aktarma organı varsa)motoru altta ayak kalmıycak şekilde yatırıp üstüne çıkmak en iyisi.Sürtünmesi bitip duruncada inersin hiçbişey olmadan bunun yapıldığı bir gösteri videosu izlemiştim

Biliyorsan adresini yolla sana beah

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

geyiğin de böylesi olmaz diyenlere müjde!!!! çok komik şeyler yazmışsınız arkadaşlar yaw ben olsam hızımı arttırmadan vites küçğltmeyi denerim :mrgreen: :cherry:

motordan atlarım bir kaç takla atarım uçuruma gelmeden durmayı umalım gerisi allaha kalmış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla bu tip durumlarda hiç yalnız kalmıyorum ben, sağolsun bir anda kurtarıcı arkadaşım yusuf olaya el koyuyor:queen: Bana sadece ona seslenmek kalıyor YUSUF YUSUF:silent::pale:

goktug_vet' Alıntı:

çok film izliyorsunuz :queen:

aynı anda birbirinden bağımsız iki frende bozuluyorsa bi de zincir kopuyorsa boşuna uğraşmayın. azrail peşinizde :queen:

bu soruya bir cevapta benden madem iki fren de devreden çıktı diye düşünüyoruz bencede böyle durumlar için yanımızda paraşüt bulundurmalıyız açı ver uçu ver

Küçükken bisiklette ayakla fren yapardık ya onu denerim:p o da işe yaramazsa motordan atlarım(tabi sen motora bağlısın falan da dersin o da senin fantazin o nu da sen düşün:mrgreen: )

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar ne ayğınızı sokun janta ne ayğnızı sürtün tekere evinizde ytağınızın üzerinde veya halının üzerinde allah göstermesin ama motorda düşer gibi çalışın hiç olmazsa olursa öyle bi durum salarsınız kendinizi
benim öyle bi kazam olmuştu biraz hızlı gidiyodum önüme aniden araba çıktı ara sokaktan 2 firenide kökledim adam dönemedi kamyondu bu arada sonra yolu tamamen kapattı motoru yan getirdim o kaydı arkasındanda ben bel kaskı ve dizliklerin önemini o an anladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar