- Konu Yazar
:bounce: :bounce: :bounce:
onenight' Alıntı:motor yavas ise pek problem yoq vites kucultup durdurabilirsin ama hızlı isen tek cozum atlaman ama atlarken dikkat ette motorda senin ustunde kalmasın:wiinkk:
not_fear' Alıntı:hehehe tüm arkadaşların mesajları okudum sırıtarak, eğlendik valla saol KILIÇ kardeş,
geyik bi yana ben BENZERİ bişiyi sene 97 de yaşadım, altımdaki 80 cc piaggio scooter di, kıza hava atcam diye, dar bi sokakta yokuş aşağı son gaz indim, (piaggioların kalitesini bilenler vardır aranızda, mükemmel aletlerdir) nitekim anlık gelişti olay, yokuşun sonunda T oluo ya yol, bi baktım o sana yağı TIR larından biri geçio ağır ve aheste, panikle beraber bir arka fren derken motor arkasını sağa ve sonrada aşağıya atıp sol tarafına yattı sürüklenmeye başladı, motor ayrı ben ayrı şekilde altından camdaki kızın çığlıkları eşliğinde karşıdaki apartmanın merdivenlerine çarptık yatık halde, kalktığımda ALLAHIMA şükür biaz deri montumun sol kolu ve omzu parçalanmıştı, kot pantalonda da azıcık, motor da ise sadece ayna da ve grenajda derin çizikler, eee piaggio koydumu bile zor dağılıo aletişte böyle, ama şunu söylemek istiyorum, tekniğin ne olursa olsun, motorun ne olursa olsun, ALLAH vermeyecekse sen de çekmiyorsun, sanırım hçi kimseyi ayırmadan bol bol sadaka dağıtmalı düşkünleri bulup aramalı ayağımıza gelmelerini beklememeliyiz. Kazasız sürüşler dilerim.
vedat kaya' Alıntı:ölüm arpadan olsun gazı sonuna kadar açarım....:queen:
Akira' Alıntı:Kroscu edasıyla Uçurumdan bi atlarım. Peh..
Sonra havada ikili salto, türlü şebek artislik hareket.(nasılsa düşünce öleceğiz, bari şanımız alsın yürüsün) :mrgreen: