Frenler tutmasa ! ! !

çocukken ben de bi bmx vardı arka fren benim sağ ayağın topuğuydu.
hemen sağ ayak ( kişiye bağlı ) arka tekerin üstünen kuvvetli olmak suretiyle bastırılır.ve fren yapılıt :p

OKAN aBİİİİİ bu kütölüğü yapma bana abiiiii

Beni yalnız bırakma bu alcak hayatla

::gleam:: :bounce: ___KILIÇ___ :bounce: ::gleam::

mrb arkdaşlar ben olsaydım iniş aşağıya frenler tutmasaydı vites küçültürdüm aklıma ilk gelecek olan bu olurdu herhaldee sağolunn

Alooo yeni fikirler

::gleam:: ׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ ::gleam::

motorla hız yapanların beyni asfaltta kalır yarın veya öbür gün trafik kurallarına uymayankilerinde diğerleri bir şekil kurtulurlar beter bir şey olmaz ise .

motor tavsiye edilecek şey değil .motor sitesinde trafik kelimesinde alkol reklamı çıkması garip değil mi

hemşerim, eğer iniş aşağa giderken motorun freni tutmuyorsa ve tehlike çanları çalıyorsa o zaman daha fazla hızlanmadan motoru baryerlere süreterek yavaşlatma ve durdurma yada hiç bir şey bilmiyorsan yan yatırarak durdurma :cyclopsan
bunu daha önce birileri yazdıysa bilemem tabi :mrgreen:

öncelikle pisikopat mısın demek istiyorum :queen:
abi yolun sonu uçurumsa niye basıyosun :cherry:
firenlerin tutsun tutmasın eger sonu uçurum olan bi yolda basıp sonunda durmak senin fantezinse abi durma, trafikteki diger insanları kurtarmış ol :p
:mrgreen:

Son düzenleme:
aman ben kendimi kurtarıyimde cana geliceğine mala gelsin motoru altımdan atarım kurtulurum çok geç farkedersem arkadaşların dediği gibi kelime-i şahadetimi getiririm siz sağ ben selamet:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yallah bismillah atlarsın aşağıya kısmet bu yara alır almazsın o şansına kalmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paraşütün ipini çekerim :mrgreen:
sen şimdi hadi paraşütün açılmazsa dersin :p

Vallahi böyle durumlar için düğmeye bastığın zaman yanlardan dışa doğru açılan iki kanat taktırır ve koltuk altınada bir roket olay bitti işte mutlu son ne maddi ne manevi hasar tavsiye edilir....:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar