Fotograflarla Çilingöz Gezisi Macerası

Süper Moderatör (BBRR)
Ama crossları geçecek bir performans sergiledik
size sağlam bir cross çu eşlik ederse ne demek istediğimi anlarsınız :bounce: benden tavsiye cruiser ler on road araçlardır off roadda giderler ama yürür takımları çok zarar görür bu amaçla dizayn edilmemişlerdir :bounce:
kuzuda hala takılı kaldım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baron985, abi gelenleri bir yaz pls baba benide yaz hatta =)

BBRR' Alıntı:
arkadaşlar iki konuya takıldım
- madem kuzu var nie haberimiz yok marmaris ne kadar yol 10-12 saat gelirdik :cherry:
- ikincisi kardeşim madem amacınız kamp dağ taştı neden cross almadınmız :bounce:

3 saat yol gittikten sonra böyle bir yol çıkınca seve seve (s.s. yani) gidiyorsun. bu arada toprak yolda o kadar kaybolduk ki kampa vardığımızda saat 2-3 civarıydı...

bravo vallahi. millet yasiyo be... :cherry:
oradaki oglak ile sadece fotograf çektirmediniz degilmi? :queen:

nichtsx' Alıntı:
baron985

"İşte bizim hatamız burda başladı . Hemde gözümüzün içine baka baka bazı satışlara şahit olduk"

burda direkt olarak benim kastedildiğimi biliyorum.

aslında cevap vermem gerekmez ama...

saat 6 olduğunda hala eskihisar iskelesinde yemek yenirkengeriye dönüp çadır vesaire satın alıp kız arkadaşımla beraber gece karanlığında bilmediğim bir yola çıkmak aklıma yatmadı.ayrıca şimdi resimlerden anlıyorumki gece girdiğiniz taş ve topraktan oluşan yol arkamda (bayan bi) artçıyla ve benim motorumla göze alınmaması gereken bir riskmiş.

bunun dışındada nedenlerim vardı ama...boşver...

bugün "umarım başlarına bişey gelmemiştir sağ salim dönmüşlerdir" diye 3-4 defa aradığım teli "ulaşılamıyor" olan barışın vardır bi sebebi demeyip yüzeysel düşünüp "gözümüzün içine baka baka bazı satışlara şahit olduk" demesine üzüldüm.

eğlenmenize ve sağlam dönmenize sevindim...

eğlenmenize ve sağlam dönmenize sevindim...
Teşekkürler

dostum kimseye kızmadık şakalaşıyoruz. Biscuit hiç üstüne alınmadı bak. Neyse gezi bitmez beraber takılırız yine..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gurzan, o kadar çevirdik yemicez mi yani :pl:

ama ben bi daha oğlak görmek dahi istemiyorum :mrgreen:

Biscuit' Alıntı:
nichtsx, gel babacım sapancaya gidelimm ben düşünüyorum vallahi...

Abiler sapancada da akşam iş çıkışı gidip çadır kuracağız. mangal falan yapacağız. amaç doğayla iç içe olmak, kaynaşmak. Zaten toplanma yerimiz maltepe carrefour olacak. oradan çadır ve tulum alınabilir. Fiyatları yazayım. Çadır:9,90 Tulum 9,00 (Euro değil YTL.. :cherry: ) Henüz başlık açılmadı ama şimdiden herkesi bekleriz.

baron985' Alıntı:
gurzan, o kadar çevirdik yemicez mi yani :pl:

ama ben bi daha oğlak görmek dahi istemiyorum :mrgreen:

Evet bir Adana'lı olarak her türlü eti itinayla yiyen ben de barona katılıyorum... :mrgreen:

gezi süper olmuş resimlere bakarken hayallere daldim. inşallah nicelerinide bu sekil eylenceli ve kazasız belasız atlatırsınız.( seneye inşallah benimlede )

bu arada gece resimlerinde 3 lü resim çekilirken Kabir yok. Neredemi arka planda düşmekle meşgul. O da yolculuğun sonuna doğru elden ayaktan kesildi. Bir ara kayboldu. Gece gece Kabir aradık.. :)

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar o yoldan cayıp dönmemek iki şey ister
1 - döt
2 - motorcu ruhu :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar