Fotograflarla Çilingöz Gezisi Macerası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR, ya aslında 1. söylediğin dönmek için istiyordu. çünkü biz o taşların oldu dik yokuşları hep indik. hele bazı yerler vardı, bizim motorların oraları çıkması imkansız gibi bişidi. ben ön teker sağa dönük, fren basılı, ayaklar yerde düz gittiğimi hatırlıyorum. yani çok şükür ki bulduk gittiğimiz yeri. Bu arada gece geç olunca 40-50 falan bastığımız yollarda ertesi gün gözle görünce 20 zor yapıyoduk. ne uçurumların yanından basıp geçmişim valla :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gurzan, yok valla çok yemek veya isal gibi bir sorunumuz olmadı. zaten yiyecek bişide yoktu. ekmek baya güzeldi :thumleft:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Bedbin' Alıntı:
gezi süper olmuş resimlere bakarken hayallere daldim. inşallah nicelerinide bu sekil eylenceli ve kazasız belasız atlatırsınız.( seneye inşallah benimlede )

inşallah kazasız, belasız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet çok güzel bi geziydi benim içinde arabayla kaybettim abi yolları gecenin bi vakti motorla düşünemiyorum :cat:

arkadaslar hakkında atılmıs tuttulmamıs :p cunku gercekten 2 defa düstum :mrgreen: biri taslarda digeri toprakta baron bu arada kendi dususunden bahsetmiyosun :king: ayrıca benım motoru hepiniz kullandınız o lastiklerle kim olsa düserdi zaten yolda motor sureklı öne atıldı tutamadım neyse hani kimseye kızdıgımı düsünmeyin ben coook yoruldum ve eglendim :bounce: ( tabi biraz korktum kaybolunca :queen: ) neyse ama otoyolda cok bastım baya bi jinlun bekledim :cherry: yolda neyseki ubaykal vardı da bastı arkamdan geldi bu arada mangal partisinide koysanıza su fotolara freeozkan nerdesin hocam :queen: allah canım sucuk ıstedı :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir, valla ben düşmedim. baktın yumusak kum var yerde. çok canım çekti. bi bıraktım motoru öööyle yürüyerek devam ettim. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel bir gezi olmuş çocuklar aferin :cat: yazın bu son günlerini hep böyle değerlendirin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
izmite gitmeyecek olsaydım sizinle birlikteydim işallah bi dahaki sefere :thumleft:
yolun çok bozuk olduğunu ve çok dikkatli olmak gerektiğinin tüyosunu freeözkana msn'den bildirmiştim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, sapancaya gel o zaman abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir, nerden baksan 300km nin üzerinde. ayrıcana bolu dağını tırmanman gerek. hem abantta çadır kurdurmaya izin vermeyebilirler hem de o gezinin olacağı da kesin değil. hem o gezi günübirlik :cherry:

OLSUN GIDER ONLARI BEKLERIZ :p :mrgreen: :cherry: :queen: :flower: :king:

Yolu bozuk olmayan her yere gidilebilir. Dünkü gezide bunu anladım.

Asfalttan şaşma, yollardan korkma... (Kamyoncu sözü gibi oldu ama olsun.. :cherry: )

abi gidelim de o grup gezi yapmayacak söyliyeyim. bi haftasonu cumadan çıkar gideriz katılan da katılır. ama bugün sapancaya gideceğiz. organizasyon bozulamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar