Fotograf ve Motor

New York a bahar gelmesi dolayisi ile... bu da benim motorumun resmi. Dun cektim. Huzurlarinizda "7 of 9" cicekler arasinda... :mrgreen:

Springkrs.jpg

-------------

Tuh kacirdim diyenler icin bir onceki resimlerin linki :

Huzurlarinizda gelmis gecmis dual-sport "enduro" motorlarin krali Kawa KLR650 / Fotograf Advrider dan.

http://www.advrider.com/forums/attachment.php?attachmentid=45839&stc=1

http://www.johnvalkbmw.ca/pics_newbikes/R1200GS/2004_R1200GS_23.jpg

http://www.yamaha-motor.co.jp/eng/gallery/mc/640/images/0007.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2004 FZ6 FAZER

DD guncelledi bende guncelliyim barii :sunny:

4965-M-1.jpg

4958-M-1.jpg

4976-M-1.jpg

1543136-M.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mjolminator , bende bir ara senın gıbıydım hastaydım su cross motorlara ama sımdı hiç dikkatimi çekmiyor race'ler var gönlümde

Ya ben yarış falan sevmem :) Gelemem öyle sıkıntıya :p Ben free takılırım böyle :p Hem ben yıllardır hastayım şu cross motorlarına.

speedfight' Alıntı:
mjolminator , bende bir ara senın gıbıydım hastaydım su cross motorlara ama sımdı hiç dikkatimi çekmiyor race'ler var gönlümde
Tamam güzelde Konu motorsiklet ve resim speedy . Gönlünde yatan aslanı geyik muhabeti bölümünde açıklarsan daha güzel olur. Lütfen motorsikletle ilgili bölümleri alakasız yazılarla işgal etmeyelim. Ben bu siteninde diğer motorsiklet forumları gibi kaliteli muhabetin döndüğü bir site olmasını arzu ediyorum. Çok olmasın az olsun ama öz olsun.Alında skulla tavsiyem sitede bir konu dışı bölümü açması. Bu şekilde amaç muhabet olduğu zaman arkadaşlar motorsikletle ilgili kısımlarda oyalanmazlar.

selam arkadaşlar ne olur bana yardım edin.:)
trabzonda oturuyorum bir tane motor yok. var ama onlarıda tanımıyorum. ne yapcam.
motorsikletler bulunan bir film veya motorlarla ilgili cd ler buluna bana ne olur.bu siteden aldıklarım yetmedi. fıttıracam burada. ne motor ne cd ne film. eger cd leriniz varsa beni tatmin edecek(motor görünsün yeter) ne olur bana yardım edinin. her türlüsü olabilir.motor olsunda:))
başka çarem kalmadı.
hadi esenlikle kalın.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hondacbr1100xx' Alıntı:
selam arkadaşlar ne olur bana yardım edin.:)
trabzonda oturuyorum bir tane motor yok. var ama onlarıda tanımıyorum. ne yapcam.
motorsikletler bulunan bir film veya motorlarla ilgili cd ler buluna bana ne olur.bu siteden aldıklarım yetmedi. fıttıracam burada. ne motor ne cd ne film. eger cd leriniz varsa beni tatmin edecek(motor görünsün yeter) ne olur bana yardım edinin. her türlüsü olabilir.motor olsunda:))
başka çarem kalmadı.
hadi esenlikle kalın.
hondacbr1100xx mail attım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehueuhe bab gereken bılgıyı zaten skull yapacaktır. umarım motor bulursun eger adsl gibi hizmetin falan varsa ınternetten ındır

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu basligi unutmustuk gercekten biraz canladniralim barii

m900s-front.jpg

m900s-rear.jpg

8.jpg

12.jpg

skull daha önce bana yollamıştı adamlar monsterlarla neler yapmışlar pes dedirtir valla adama...
laaaa skulll o resimleri eklesene buraya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar