FORZA için Kask Önerisi

Motosikleti
Honda FORZA
Merhabalar.Honda FORZA motor satın aldım malesef kaskım yok araştırma yapıyorum ama çok fazla karmaşık bilgi kirliliği var bütçe olarak maksimum 10 15 arası çıkarabilirim.Rica etsem Maxi Scooter için kask önerisinde bulunabilir misiniz ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O paraya çok güzel Hjc i71 ya da Scorpion Exo 520 kasklar var. Denemeden almayın, iki kask da güncel Ece 22.06 sertifikalarına sahip.

Motosikleti
Honda FORZA
Kaskı motorun neresine takacaksınız
Siz neresine takmamı isterdiniz tecrübenizden faydalanmak isterim vereceğimiz bilgi benim için değerli olacak 👍
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O paraya çok güzel Hjc i71 ya da Scorpion Exo 520 kasklar var. Denemeden almayın, iki kask da güncel Ece 22.06 sertifikalarına sahip.
Exo 520 de beden yok malesef i71 i fiyat olarak listeledim ama kullanıcı yorumu daha kıymetli olur diyerek almadım teşekkür ediyorum vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için 🙏

Motosikleti
Dominar 250
İçinde güneş vizörü olan alt seviye kaskları almayın, üzülürsünüz. Zaman geçtikçe yerinde durmamaya başlıyor.

Bunun dışında bedeniniz ne bilmem ama akakçe'yi bi takip edin, bedenini bildiğim için 17 bin küsür liraya Agv K6s aldım eşime, üstelik renkli olanlardan. Karve modeli. Üretim tarihi de yeni. Amazon'dan aldık.

Bu şekilde belirtilen bütçelere yakın alabilirsiniz iyi bir kask.

Ya haci motor markasina göre kaskmi ariyorsun ? o zaman her motor degistirdigin de markaya göre kask alman gerekiyor, sen en iyisi üniversal ( genel,bilimum) bir kask arayisina basla onlar STANDART tir her markaya uyar!!!!!!!!!!!!!!!!

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben xmax ile kullandığım kaskımı vstrom alınca da kullanmaya devam ettim. vstrom varken aldığım kaskı da şehir içinde xmax ile gezerken de kullanıyorum. Yani motora göre farketmiyor, scooter bile olsa her zaman tam ekipma şart yoksa kaza anında ekipmanın eksik olduğu yerden darbe yeriz.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
91int35.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar