Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum.

O zaman ben başlıyorum:

Merhabalar ben Fırat, 26 yaşındayım. Aslen Trabzonluyum, İzmir'de yaşıyorum(Çünkü buraya atandım) ve eklemem gerekirse; Buraya pek ısınamadım, herkes ve her şey çok rahat :) Sağlıkçıyım, 3 senedir aktif motor kullanıyorum, kazaları belalarıyla her şeyiyle :)

Saygılar ve sevgiler.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Ben Emir, 21 yaşındayım. Doğma büyüme İstanbul/Bayrampaşalıyım. Ailecek Çanakkale/Biga'ya taşındık. Yazıyı yazdığım tarihte Pazarlama ve Reklamcılık bölümünü bitirmek üzereyim, kalan vakitlerimde babama işinde yardım ediyorum.

Yaklaşık olarak ehliyetsiz 1 sene, ehliyetli 2 aydır motor kullanıyorum, ehliyeti kasaptan CG ile aldım. Fazlasıyla acemiyim anlayacağınız, yürüyüş hızında gerçekleşen 2 devrilme dışında şükür kazam yok. Motor kullanımım genelde A noktasından B noktasına bir amaç için gitmekten ibaret. Bu amacıma renk kattığı için şeytan icadı motosikletlere teşekkür ederim 🤣

Saygılar ve sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar