Forum Üyelerimizden Erdem Yetiştiren Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur

Allah rahmet eylesin. Çok fazla üzücü haber almaya başladık, sonumuz hayır olsun...

Meslektaşım... Arkadaşlardan duydum yüreğim sızladı. Mekanı cennet olsun, Allah ailesine, yakınlarına sabırlar versin. Bir kaç kırıkla bir kaza atlattım ailemin ne hallere düştüğünü gördüm. Ailesi ne haldedir kimbilir.

127

Allah rahmet eylesin.

Bu arada Galata köprüsünde tramway raylarında kaza yapmış Dominar 400 resmi paylaşıldı grup sayfasında bu arkadaş o mu? Kaza hakkında bilgi var mı? Yani motorun tramway raylarına uçma ihtimali yok ki kazada o kadar hasarda almamış ama direk önden darbe yemiş motor resimde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:16 ----------

az2Xy5.jpg

Allah rahmet eylesin.

Bu arada Galata köprüsünde tramway raylarında kaza yapmış Dominar 400 resmi paylaşıldı grup sayfasında bu arkadaş o mu? Kaza hakkında bilgi var mı? Yani motorun tramway raylarına uçma ihtimali yok ki kazada o kadar hasarda almamış ama direk önden darbe yemiş motor resimde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:16 ----------

https://i.hizliresim.com/az2Xy5.jpg

ön jant raya takılıp takla atmış, akabinde boynu kırılmış diye geldi kulağıma.
daha gencecik, allah nur içinde yatırsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
z0rna4.jpg

Erdem hem gülüşünle hatırlayacağız,

Super Moderator
Maalesef ölümün yeri, yurdu, hızlısı, yavaşı, iyisi kötüsü yok. Hepsi tek bir ifade ile çok acı. Allah sevenlerine, arkadaşlarına ve ailesine sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin hepimiz bir gün öleceğiz Allah hayırlı ölümler versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar