Forum efsaneleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125cc ile 250cc lik motorla yarışıp 250cc ye toz yutturmak,
250cc ile 600cc yi dragda geççmek,
125 cc ile 200ü görmek,
hatta 125cc ile ışıklara kadar 200ü görüp dahada gaza basmamak, dahada bassam giderdi demek,
motorda yüksek hızlarda arka freni kullanıp motoru kaydırmak,
Gaza gelip yarışırken bariyerlerden 5 cm aralıklarla geçip kazayı atlatmak,
motosiletten 10km hız ile düşüp bunu forumda makas atarken 150km hız ile kaza yaptım şeklinde anlatmak,
motoru satma aşamasına gelindiğinde ise bunun tam tersini anlatmak yani çiziklerden dolayı ufak boyalı sadece 1 kez yana yatmıştır vs,

Sizin gördüğünüz efsaneler neler peki???

Bu forumda en efsane sözler ;

Motordan düşmeyen adam yoktur düşecek adam vardır (BENİ EN KORKUTAN CÜMLE, HER MOTORA BİNİŞİMDE BESMELE ÇEKTİKTEN SONRA AKLIMA GELİYOR)
Az daha koy ybr al :queen:

Birde her sezon başında "ne almalıyım" sorusu efsanedir :cherry:

Ama nolursa olsun hepinizi çok seviyorum abiler kardeşler tekeriniz düz bassın , kaskınıza sinek vurmasın :cherry: :rendeer:

forum değil de malum satış sitesinde 20 yıllık 15.000km yi geçmeyen efsane motor hikayeleri dolu. ilanları açıp gülüp kapatıyorum..
düşük km'de egzantrik piston sekman vs değiştiren birsürü çakal var hepsi ayrı ayrı komedi. bazen arkadaşlar link atıyor 10.000 diye, verdiğim cevap ise o motor garajda durduğu yerde 25-30bin devirir...

"İlk motorum S1000RR,fake değilim bu arada.Kıskançlık yapmayın,çalışın sizin de olur ;)"

-kimse zokayı yutmayınca-

"Haklısın X kardeş,forumlara gelmek gereksiz.Bu tiplerle hiç uğraşayamayacağım.Meşgul,önemli bir adamım ben hıh ;)))) "

:cherry:

düşüp 50 metre kendisi 30 metrede motor sürüklenip yara bile almadan kurtulanları unutmayalım :)

AZ DAHA KOY YBR AL forumun mottosu budur.
"hiç ekipmansız çıkmam ama o gün(kaza yapınca) küçük bir işim var diye giymedim"
bir de ekipmansız kaza yapana oh olsun diyenler efsane.

yüksek cc alma ölürsün. en sevdiğim :queen:
büyük makineleri sadece kutsanmış insanların kullanabileceği inancı... :mrgreen:
düşünce yapısı olarak gittikce araba kullanıcılarına yaklaşıyoruz.
arabacılar için ''motor tehlikeli yeaa'' lafı; motorcular için ''büyük cc tehlikeli yeaa'' lafına dönüşüyor.
hayırlısı be gülüm deyip geçiyoruz. :)

edit: tehlike motorun hacmiyle değil, insanın egosuyla doğru orantılıdır.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
220km ile kamyonete girdim sadece bacagim kirildi vardi cok oncelerden.

1000 lik ile başlamak istemiyorum (Para yok demiyor) Gtr 250 mi alayım cbr 250 mi

Snappy x diyorum başka var mı hayatında tavuğa çarpıp motora küsen :)

Mesela benimde 1 yıldır motor almaya çalışmam bir efsane. Onlarca konu açtım aldım, alacam, alıyorum diye hala alamadım dolar oldu 3 lira :cherry:

Kafasına action cam takan acemilerin kendisi o yöne dönmeyeceği halde sağ dönüşe sinyal veren sağ şeritteki arabanın kör noktasında frenleme yapıp ana avrat sövmesi efsane :) Ters adamın birisi inip o action cam'i bi tarafına soksa gelip buraya konu açar mı acaba merak ediyorum.

Motorcu olduğum halde bu kadar sinirleniyorum, iki tekerli iki araç arasına giren bu aleti milletin anasına bacısına sövmek için mi aldınız ? :farao:

125-250cc arası motorlara tork canavarı denmesi :) az daha koy ybr al'ı saymıyorum bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar