Flowrider kaza sonrası görüntüleri

Emniyet seridinden gitmeyin diyelere 'arkadaslar TEM de cok yogun traf'kte yoldan gitmek imkaansiz gibi ve cok tehlikeli. Acik trafikte ise araclar en soldan en saga zik zak cizerek makas atiyor. Bu nedenle bende emniyet seridinden gidiyorum. Yapacak daha iyi bir sey var mi?
Arkadasimiza cok yazik oldu. Allah rahmet egler insallah.

Super Moderator
camiamızın bir kez daha başı sağolsun
dört tekerli teröristler olduğu müddetce bizde ölmeye dewam edeceğiz :farao:

ELINT senin söledıgın kesinlıkle doğru ve mantıklı kazayı ılk gordugumde aklıma başka bır seneryo gelmedı zaten.Ama motosıkletın emınıyet şeridinde gitmesi dolayısıyla sanmıyorum arac sürücüsü ceza alsın..Kasten adam öldrünce ceza vermiyo adaletimiz bu kazada suçu motosıklet sürücüsüne yükleyip dosyayı kapatırlar olanda ölen doktorun ailesine yeni doğmuş cocuguna olur.

Evet büyük ihtimalle ceza almayacak alsada göstermelik bir ceza olacaktır.

Videoyu izlediğimden beri içim içimi yiyor. Oraya trafikten anlamayan sivil birinide koysan kazanın nasıl gerçekleştigini rahatlıkla anlatır.

Motosiklet araca hızla arkadan yaklaşırken nasıl oluyorda aracın ön sag çamurluğunu ve ön tomponunu dagıtıyor anlamıyorummmm:pr::pr:

Senaryo açık ve net. Araç emliyet şeridine girerken aynasını kontrol etmiyor ve motosikletli arkadaşta aracın tam emliyet şeridine girdiği sırada ön sag çamurlugun olduğu yerden vuruyor.

Bu olaydada araç sürücüsü haklı çıkarsa ben bu ülkenin adalet sistemineeee.........:pr::pr::pr:

Son düzenleme:
Motosiklet emniyet şeridinde gidiyormuş , araç sürücüsüde emniyet şeridine girmiş ve kaza olmuş , araç sürücüsü fenalık geçiriyordum ve hemen emniyet şeridine girdim dese yırtacak.

Allah rahmet eylesin.Gözlerim doldu izlerken.Allah yakınlarına sabırlar versin.Ama Elint e sonuna kadar katılıyorum.Aklı beyni mantığı olan herkes bu kazaya sebep verenin arabyı kullanan it olduğuna karar verir.Yakmış adamın başını.Yahu emniyet şeridi emniyet şeridi hepimiz gidiyoruz emniyet şeridinden pekiiii ne malum emniyet şeridinde gittiği motorun.Ya bu gerizekalı adam en sağ şeritten adamı sıkıştırarak taaa emniyet şeridine ve bariyerlere atmış olamazmı?Bu kazanın çok iyi incelenmesi gerek.bu arada bir çekici geldi aldı motoru götürdü arkadaşımızın cenazesi hala yerde.Bu memleketin şerfli savcısı nerde?Olay yerine bu kadar mı sürmüş gelmesi.Yazık çok yazık.Daha fazla yazarsam tatsız kelimeler sarfedeceğim.Çok üzgünüm ve bu şerefsiz sürücüyü kınıyorum.

2 taraf da suçlu bir şekilde ama bu saatten sonra ne yapsak nafile, giden gitti.

Hala aralardan geçen, emniyet şeridini kullanan arkadaşlar ders çıkarır umarım.

allah rahmet eylesin ama arabalar motorları çok fazla sıkştırıyolar gecen gun antalyaya gıderken sankı motor dusmanmış gıbı davranıyolar zaten yol gıdıs donus dar motoru sıkıstırıp onların canlarını tehlıkeye atıyolar araba sürücülerinin bu konuda bilgilendirilmesi uyarılması gerekli tekrar allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun....

2 taraf da suçlu bir şekilde ama bu saatten sonra ne yapsak nafile, giden gitti.

Hala aralardan geçen, emniyet şeridini kullanan arkadaşlar ders çıkarır umarım.

Arkadaşım olaya sadece o yönden bakma.

evet motosiklet sürücüsüde hatalı, fakat bu olay emliyet şeridini kullanmayan sürücülerinde başına gelebilir.Örneğin motorun fren sisteminde bir arıza oldu veya rahatsızlandın. Emliyet şeridindeyken önüne böyle beyinsiz sürücünün atlamısını istermisin?
:pale:

Ben zaten bu olayların bu kadar az olmasına şaşırıyorum esnasında. Trafikte motosiklet için farklı bir yol yada kural yoktur, onun da şeridinde gitmesi gerekir. Ama genelde 2 otomobilin ortasından yada sağından geçme olayları sıradan hale gelmiş bir durumda.

Benim ki "İğneyi başkasına, çuvaldızı kendimize batırmak".

Bir oto ile motosiklet bırak çarpışmayı, temas etse kim zararlı çıkar. O zaman külahı karşına alıp düşünmek lazım biraz.

Kazadır bu olabiliyo ateşte herzaman düştüğü yeri yakıyo motosiklette suç olsa bile araç sürücüsüde kesin suçlu benim en kızdığım nokta bu şerefsiz araç sürücüsünün ölümlü bir kaza karşısında bu kadar vurdumduymaz olması olayı polise snki bir köpeğe çarpmışta rapor tutturuyomuş gibi yok canımlarla falan anlatması deli oldum.
Zannedersem arkdaşa yapabileceğim kendi adıma en büyük iyilik fatiha okumaktır.Allah cc ailesine sabır versin..

Allah rahmet eylesin...gerçekten kötü bi durum... böyle videolar izleyince motordan soğuyorum...

aracı kullanan polis arabasındaki çocukmuymuş.ya onun ehliyeti olduğundanda şüpeliyim.kesin araba kullanmayı öğretiyolardı.
diğer bi konu ise bana arkadan çarpıyor diyor.ya insan önündeki aracı görmezmi?istanbul şartlarında ne yazıkki bende emniyet şeridinde gitmek zorunda kalıyorum ve emniyet şeridinde duran arabaları çok rahat görüyorum.hatta en az 100 m mesafeden solumdaki şeride geçiyorum.akıl var mantık var resmen yalan söylüyor araç sürücüsü.
diğer bi konu ise kim emniyet şeridinde 120km hız yaparki?o kadar hız yapan bi araç sol şeritden gider yani...
kardeşimize Allah rahmet eylesin...ailesine sabır diliyorum.gerçektende çok üzücü bir olay.hele böyle cesedini görmek felan içim parçalandı :salut::salut::salut:

arkadaslar kötü bir son.ben motorun suçlu olduğuna inanmıyorum.arac sağdan darbe aldığına göre arac sürücüsü boş olan emliyet seridinde ilerleye bilmek için kontrolsuzce sag yapmış ve kaza olmuştur.burada ayıp olan zaten ölmüş bir insanın üzerine bütün suçları yıkmaya çalışmaktır...zaten vatandas bilinçli bir moto sürücüsüymüş.allah rahmet eylesn...

Arkadaşlar buna benzer bir olay benimde başımdan geçti,

2000 senesinde rumeli hisarütüne götürmüştüm dayımı halı saha maçı için dönüşte hava kararmıştı coktan saat 22 falandı ve sağnak yarmur vardı.

Ben kendi şeridimde seyrederken 40/50km hızla, karşı şeritten gelen doblo model araç ben yanından geçiceğim esnada önüme kırdı direksiyonu belliki beni görmemişti amacı ya karsı sokağa girmek yada karşı tarafa park etmekti ama sinyalde vermediği için bana ufak bir sans bile tanımamış oldu onunda hızı 20/30km vardı. Araça şöför hizasındaki fardan vurdum, ben 10/15mt. dayım ise 5/6mt. uctuk ve 2 mizinde sol bacakları kırıldı.

(DİKKAT) Araç şöförü indi ve ben sizi görmedim kusura bakmayın bişeyiniz varmı dedi. (Ben hiç bişey demedim şöyle bi süzdüm benden uzundu 1.85 boylarında yaşıda benim kadardı ve araçta yanında 2 kişi daha avrdı.)

Vatantaşın teki hemen aracıyla durdu ve bizi aracına alarak hemen balta limanı hastanesine götürdü alah razı olsun. Polisler geldi hastaneye ve bana şerit ihlali yaptığımı aracın kendi şeridinde durduğunu söylediler, şaka gibi şok oldum.

Belliki biz hastane yolundayken polis gelmeden araçı kaydırmışlar tabi sadece bunla kalsa yaptıkları. 2 tarafında şikayetci olması üzerine mahkemelik olduk 3 ay sonra biz düzelince mahkeme yapıldı ve araç sürücüsü diye 1 kişi cıktı karşımıza adam benden kısa 40 yaşında 20 senelik ehliyeti olan bir insan utanmadan direksiyonda değişmişler polis gelmeden belliki aracı asıl kulanan dada ehliyet yoktu. Kısacası bu yaptıkları resmen çinayet sebebi bu kadarda düzanbazlık olmazki göz göre göre.

O zaman yaşım tutmasına ramen ehliyet ve kaskım olmadığından ve şerit ihlali yapmış gözüktüğümden 8 de 6 suçlu bulundum 8 de 2 de karsı tarafı dıkkatsiz buldu hakim.

O günden sonra 6 sene motor kulanmadım 2006 da yeni bir motor aldım ve sevdama kaldığım yerden devam etmeye başladım allah kimseye kaza bela vermesin cok vijdansız insanlar var.

Son düzenleme:
Ben emniyet şeridi motosikletler için serbest (tehlikeli olması ayrı, yasal olarak suç teşkil edip etmemesi bağlamında bakıyorum) şeklinde biliyorum.

Doğrusu nedir acaba?

Emniyet şeridinden ceza yiyen arkadaşlarımız çok. 400 küsür ytl cezası var motosiklet için. Yani motosiklet bir araç diğerlerine göre ayrıcalığı yok. Adı üstünde emniyet şeridi. Bir sorun olduğunda kullanılır.

Kısacası hani derler ya '' Tehlikeli ve yasaktır ''

keşke eklemeseydiniz allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin kötü oldum akşam akşam yaf dikkat edelim arkadaşlar bunlar bize örnek teşkiletsin ona göre sürelim inşaallah bu son olur

ya motorun hatası tartışılır emniyet şeridinden gitmesi hatalımı hatasız mı diye en azından şunu soyleyeyim bende emniyet şeridini trafik sıkıştığıda kullanıyorum.hiç kullanmayan bi motorcuda gormedim açıkcası...

ama bu arabayı kullanan arabasından da belli bu arabalar(hafif ticari araç)bide minübüsler kendilerini yolun kralı zannediyorlar.belli yan aynaya bakmadan emniyet şeridine dalmış bide açık açık yalan söylüyo duruyodum falan diyor.

trafikte en sinir olduğum şey zaten bu aynası kapalı araba kullananlar..

son olarak doktor ve bir motosiklet kullanıcısı olan arkadaşımıza allahtan rahmet diliyorum..ailesinede sabır tabiki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar