Arkadaşlar buna benzer bir olay benimde başımdan geçti,
2000 senesinde rumeli hisarütüne götürmüştüm dayımı halı saha maçı için dönüşte hava kararmıştı coktan saat 22 falandı ve sağnak yarmur vardı.
Ben kendi şeridimde seyrederken 40/50km hızla, karşı şeritten gelen doblo model araç ben yanından geçiceğim esnada önüme kırdı direksiyonu belliki beni görmemişti amacı ya karsı sokağa girmek yada karşı tarafa park etmekti ama sinyalde vermediği için bana ufak bir sans bile tanımamış oldu onunda hızı 20/30km vardı. Araça şöför hizasındaki fardan vurdum, ben 10/15mt. dayım ise 5/6mt. uctuk ve 2 mizinde sol bacakları kırıldı.
(DİKKAT) Araç şöförü indi ve ben sizi görmedim kusura bakmayın bişeyiniz varmı dedi. (Ben hiç bişey demedim şöyle bi süzdüm benden uzundu 1.85 boylarında yaşıda benim kadardı ve araçta yanında 2 kişi daha avrdı.)
Vatantaşın teki hemen aracıyla durdu ve bizi aracına alarak hemen balta limanı hastanesine götürdü alah razı olsun. Polisler geldi hastaneye ve bana şerit ihlali yaptığımı aracın kendi şeridinde durduğunu söylediler, şaka gibi şok oldum.
Belliki biz hastane yolundayken polis gelmeden araçı kaydırmışlar tabi sadece bunla kalsa yaptıkları. 2 tarafında şikayetci olması üzerine mahkemelik olduk 3 ay sonra biz düzelince mahkeme yapıldı ve araç sürücüsü diye 1 kişi cıktı karşımıza adam benden kısa 40 yaşında 20 senelik ehliyeti olan bir insan utanmadan direksiyonda değişmişler polis gelmeden belliki aracı asıl kulanan dada ehliyet yoktu. Kısacası bu yaptıkları resmen çinayet sebebi bu kadarda düzanbazlık olmazki göz göre göre.
O zaman yaşım tutmasına ramen ehliyet ve kaskım olmadığından ve şerit ihlali yapmış gözüktüğümden 8 de 6 suçlu bulundum 8 de 2 de karsı tarafı dıkkatsiz buldu hakim.
O günden sonra 6 sene motor kulanmadım 2006 da yeni bir motor aldım ve sevdama kaldığım yerden devam etmeye başladım allah kimseye kaza bela vermesin cok vijdansız insanlar var.