Görgü şahidi aranıyor
Arkadaşlar,
Değerli insan, hepimizin sevdiği biriik Ömer'imizin eşi Alev'in ablasıyım. Görgü şahitleri için bir e-mail adresi bir de özel telefon hattı aldım. Kendi çevreme ve üye olduğum gruplara dağıtıyorum ama motor sitelerini hiç bilmiyorum. Aşağıda yazmış olduğum maili ve telefon numarasını dağıtmama yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Teşekkür ederiz.
Görgü şahitleri aranıyor:
e-mail adresi:
[email protected]
cep: 0 554 738 38 48
----- Original Message -----
From: Sibel
To: Sibel
Sent: Monday, July 23, 2007 3:01 PM
Subject: çok acı kaybımız
Sözlerime bizi tanıyan tanımayan herkese selam ederek başlamak istiyorum.
Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor günlerde biz de hem ailemizi hem de toplumumuzu ilgilendiren çok ama çok acı bir olay yaşadık. Kızkardeşim Alev Toprakoğlu Uzma'nın çok sevgili eşi Dr. Ömer Uzma'yı elim bir trafik kazasında kaybettik. Biri 1 aylık olmak üzere geride 3 çocuk boynu bükük kaldı.
İşinde çok başarılı olan, yüzlerce insanı hayata döndürmüş dünyalar iyisi, melek Ömer'imiz 21/07 tarihinde saat 15.30 sularında TEM otoyolunun Maslak Çıkışı civarında motoruna, emniyet şeridini ihlal eden bir sürücünün çarpmasıyla vefat etti. Sürücü aracı sağ önden, Ömer'imizin motoru ise sol yandan darbeli olmasına rağmen ifadesinde motor bana arkadan çarptı şeklinde açıklama yaptı.
Sizlerden ricam bu maili olabildiğince dağıtmanız, o gün o saatlerde orada olan, bu kazaya şahitlik edebilecek görgü tanıklarına ihtiyacımız var. Kazayı görenler Allah rızası için aşağıda vereceğim telefon numarasından bana ulaşsınlar. Başka canlar yanmasın. Bu ülkede ne yazık ki Ömer gibi insanlardan fazla yok.
Kendisi hayırlı bir evlat, sevgi dolu bir eş, çok iyi bir babaydı. Çok donanımlı, harika bir insandı. İçimiz yanıyor. Bizim görevimiz şimdi onun davasını takip etmek, insanları trafikte daha dikkatli ve duyarlı olmaya çağırmak, suçluların cezalarını çekmesini sağlamak, yasal tedbirlerin alınması için uğraş vermek.
Huzur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.
Sibel Toprakoğlu Bayıklı
0 554 738 38 48
Bu numara görgü tanıkları için alınmıştır, lütfen taziye dilemek için bu numarayı kullanmayın.