flaş!!flaş!!flaş!!efend_isoyu hiç böyle gördünüzmü

efendy_iso;saolsun konuyu açan arkadaş geldi beni dükkandan aldı bende ayakkabı giymeye üşendim montu attım üstüme çıktım ne bileyim böyle bi cinlik yapacağını

olsun hocam sende onun bi açığını yakalarsın elbet ama senden oldukça şeytanca bir intikam bekliyoruz haberin olsun!!!:cat:

efendy_iso;saolsun konuyu açan arkadaş geldi beni dükkandan aldı bende ayakkabı giymeye üşendim montu attım üstüme çıktım ne bileyim böyle bi cinlik yapacağını

olsun hocam sende onun bi açığını yakalarsın elbet ama senden oldukça şeytanca bir intikam bekliyoruz haberin olsun!!!:cat:

bende ona fotolarımı yolladım alsın oda benim kileri koysun ama ben onun fotolarında estetige önem verdim oda rasgele çekmiş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tamam tamam üzülme :mrgreen: Ama alınması gerekirse ben demeden de alırlar zaten :)

ahanda taşımışlar işte:pale:bu maceranında sonu geldi başka maceralarda buluşmak üzere :)

ha isooo seni almadılkarı bir site vardı ya işte oraya beni aldıler nedense artık:mrgreen:

Son düzenleme:
furkan dostum hani diyodun ya paparazi zion beni yakalayamaz al işte buda acıların cocugu kücük furkan:mrgreen:bu foto yu cektikten yarım saat sonra polis arkadaşlara malzeme oldun be kanka 52 ytl acıttı mı diger fotolarını şimdilik saklıyorum yasık üstüne fazla gitmeyim senin:mrgreen:

Shot at 2007-08-18

Shot at 2007-08-18

Son düzenleme:
aynı günün sabahı kasksızlıktan ceza yiyip akşamı aynı nedenle bi daha ceza yiyen ilk türk FUFUFU FURKAAAANNNNNNNNN:queen:

aynı günün sabahı kasksızlıktan ceza yiyip akşamı aynı nedenle bi daha ceza yiyen ilk türk FUFUFU FURKAAAANNNNNNNNN:queen:

yolda giderkende motorlu trfik polisine laf yetistiriyodu valla dam silahını tutu ama sona vaz geçti akılan furkan akıllan :mrgreen:

uhahuhuaa cok guldum bu topic muthıs eglencelı olmus..zion harbı tehlıkelı gordum senı :) istanbulda oturuyorum ama uğraşsan bizi bile reklam edicen siteye :)

ah iso kardeşim ahhh..sen racingten in çapışan arabaya bin..gitti karizma..adanalılar ne diyecek bu işe merak ettim valla:)

yarın adanada g.antep mt ile buluşacaz dalga geçecekler diye gitmeye tırsıyorum cemal abi:mrgreen:

35922-tek-kisilk-dev-gosteri-kozan-baraji-gezisi-resimli-2.html

aman allahım bu neeee:) rezalet sen bu sitenin maskotumusun yoqsa

hey gidi günler heyyyyyyy nerdeeeeeeeeeeeenn nereye degilmi vayyyyyanasını:cherry:

Adananın Mt nın bu kadar oldugunu hıc bılmıodum yanı o kadar olduugnu bılıoldum ama bu kdarınıda bılmıodum :queen: İhsan :p abı ne hal :queen: YEnı takma adında cok guzel :) ıhsan -- lutfu ohh :queen:

Adananın Mt nın bu kadar oldugunu hıc bılmıodum yanı o kadar olduugnu bılıoldum ama bu kdarınıda bılmıodum :queen: İhsan :p abı ne hal :queen: YEnı takma adında cok guzel :) ıhsan -- lutfu ohh :queen:

ıhsan -- lutfu :silent: vay vay vay wwaaayyyy

ne cok seviyonuz birbirinizi ezmeyii yaaa
ama iyiki gördüm ilişkimi tekrar gözden gecirecem :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İso terlikler yakışmış, MuYa mı :p

ben olmasam hsls o muyaları giyiyo olcaktı da allahtan ben warım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar