FJR 1300 ile Nemrut ve Malatya Gezisi

Mersin İl Temsilcisi
güzel bir gezi, harika resimler ve hoş bir betimleme...
tebrikler, kazasız belasız nice geziler dilerim :)

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

Abiciğim, bana Malatya'mın bazı güzelliklerini hatırlattığın resimlerle bana da yaşattığın güzellikler için teşekkür ederim :)
Sağolasın hemşerim:):p

güzel bir gezi, harika resimler ve hoş bir betimleme...
tebrikler, kazasız belasız nice geziler dilerim :)
sağolasın hemşerim:)

Muhteşem bir gezi olmuş :cat: Darısı başımıza. Nemrut bayağı ilgisiz gibi duruyor. Allah tekerinize zeval vermesin...

Sağolun :)nemrut hep öyle:)

Son düzenleme:
Nemrut dağına 1982 ve 2005 yıllarında gitmiştim.

Aradan geçen 23 yıldaki tahribat 100 yılda olmalıydı bana göre. Sahipsizlikten, cahillikten, önemsenmemesinden, ... kültür mirasımıza sahip çıkamıyoruz.

Çok istiyorum önceden görev yaptığım ve dolayısıyla görmek fırsatım olmayan o bölgeyi özellikle motosikletli grup ile, tıpkı sizin başarabildiğiniz gibi gerçekleştirebilmeyi.

Anılarım tazelendi, sağolun sayenizde tekrar görmüş gibi oldum.

Kimbilir. Ya Nasip.

fotoğraflar gerçekten süper. gezdiğin yerler ayrı bi süper :) paylaşım için tşkk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasan abim muhteşem bir gezi yapmışsın,manzaralar doğa, tarihi kalıntılarımız sahip çıkmadığımız sürece kalıntı olarak kalacak.Tekerine sabrına ve hasta olduğum FJR ne sağlık

hasan abi ne güzel yerlere götürdün bizi sağol nemruttada hacı gibi olmuşsun maşallah.:rendeer:

abi süper gezi olmuş allah kazadan korusun gezmiş kadarda olduk yani paylaşım icin teşekkürler ...

Son düzenleme:
Nemrut dağına 1982 ve 2005 yıllarında gitmiştim.

Aradan geçen 23 yıldaki tahribat 100 yılda olmalıydı bana göre. Sahipsizlikten, cahillikten, önemsenmemesinden, ... kültür mirasımıza sahip çıkamıyoruz.

Çok istiyorum önceden görev yaptığım ve dolayısıyla görmek fırsatım olmayan o bölgeyi özellikle motosikletli grup ile, tıpkı sizin başarabildiğiniz gibi gerçekleştirebilmeyi.

Anılarım tazelendi, sağolun sayenizde tekrar görmüş gibi oldum.

Kimbilir. Ya Nasip.
Katılıyorum herşeyi hoyratça kullanıyoruz.zamanı doğayı ömrümüzü,tarihi mirasımızıda:pale::cyclopsan

fotoğraflar gerçekten süper. gezdiğin yerler ayrı bi süper :) paylaşım için tşkk
eyvallah dostum:)

hasan abim muhteşem bir gezi yapmışsın,manzaralar doğa, tarihi kalıntılarımız sahip çıkmadığımız sürece kalıntı olarak kalacak.Tekerine sabrına ve hasta olduğum FJR ne sağlık
sağolasın yüreğine sağlık görüşmek dileğiyle:)

hasan abi ne güzel yerlere götürdün bizi sağol nemruttada hacı gibi olmuşsun maşallah.:rendeer:
yapma abi:)nemruda çok nasihatte bulunmuşlar dinlememiş şimdi güneşin doğuşunu nemrut hergün izliyor bende ama nemrut gibi değil:):p

abi süper gezi olmuş allah kazadan korusun gezmiş kadarda olduk yani paylaşım icin teşekkürler ...
eyvallah :)sağolasın:)

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
harika bir gezi olmuş.hep planlayıpda gidemediğim yerdir nemrut.bu arada darendeyide hep merak etmişimdir.orasıda çok güzelmiş.fotolar,fjr muhteşem.emeğine sağlık.bende de fjr'nin yavrusu var.bizde demirgürselin dediği gibi bir hatay yapalım diyoruz,şöyle günlerin uzun olduğu bahar aylarında inşallah.sevgilerimle.

harika bir gezi olmuş.hep planlayıpda gidemediğim yerdir nemrut.bu arada darendeyide hep merak etmişimdir.orasıda çok güzelmiş.fotolar,fjr muhteşem.emeğine sağlık.bende de fjr'nin yavrusu var.bizde demirgürselin dediği gibi bir hatay yapalım diyoruz,şöyle günlerin uzun olduğu bahar aylarında inşallah.sevgilerimle.
Abiciğim sağolasın doğu muhteşem ve otantik yardım sever darende gerçektende harika yerler.FJR gerçektende harika bir makina.Hataya bekleriz geçen hafta adana cbf yi ağırladık:)

Merhabalar
rica etsem biraz motordan bahseder misiniz?
Yol tutuşu?, sıkıntı yarattı mı?
Sürat?, vibrasyon, ısı, gibi konular.
Bu tarz birşey arıyorum bende 1500 intruderdan sonra.
Bu arada müthiş bir gezi olmuş. Tekerinize sağlık
saygılarımla
ismail

Merhabalar
rica etsem biraz motordan bahseder misiniz?
Yol tutuşu?, sıkıntı yarattı mı?
Sürat?, vibrasyon, ısı, gibi konular.
Bu tarz birşey arıyorum bende 1500 intruderdan sonra.
Bu arada müthiş bir gezi olmuş. Tekerinize sağlık
Tek kelimeyle mükemmel bir araç ben kızıl denize kadar gittim çok keyif vericiydi tavsiye ederim
saygılarımla
ismail
Harika bir motor tavsiye ederim selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Tek kelime ile harika, :Allah bizlere de nasip eder inşallah..
İnşallah Necat kardeşim sende yaparsın böyle geziler selamlar

he gözünü sevdiğimin anadolusu...
içimde hep hasret besliyorum buralara...
nasipse kavuşacağız inşaAllah...
ağabeyim sende ne güzel gezmişsin, saolasın bizimle paylaştığın için:)

3 yıl kadar önce yapılmış gezi ama ben gözden kaçırmışım.Aşağı yukarı 27 yıl önce İnönü Üniversitesinde bir süre eğitim yapmış,bize çok yakın olan Nemrut Dağı'na çıkmayı ihmal etmiştim. ''Güneş dünyanın her yerinde doğar ama Nemrut'ta bir başka doğar''. O zamanlar Nemrut'a çıkmadığıma halen hayıflanırım.
Paylaşım için teşekkürler.

he gözünü sevdiğimin anadolusu...
içimde hep hasret besliyorum buralara...
nasipse kavuşacağız inşaAllah...
ağabeyim sende ne güzel gezmişsin, saolasın bizimle paylaştığın için:)
Şair Ahmed ARİF'te bizleri anadoluya çağırıyor BEŞİKLER VERMİŞİM NUHA ANADOLUYUM BEN TANIYORMUSUN.Diyor inşallah özlemine kavuşursun

Belgesel tadında harika bir rapor,müthiş anlatım,süper resimler...
Paylaşım için teşekürler...

3 yıl kadar önce yapılmış gezi ama ben gözden kaçırmışım.Aşağı yukarı 27 yıl önce İnönü Üniversitesinde bir süre eğitim yapmış,bize çok yakın olan Nemrut Dağı'na çıkmayı ihmal etmiştim. ''Güneş dünyanın her yerinde doğar ama Nemrut'ta bir başka doğar''. O zamanlar Nemrut'a çıkmadığıma halen hayıflanırım.
Paylaşım için teşekkürler.
Güneşin engüzel doğduğu yer'dir nemrut.Yapmak istediklerini erteleme yarın diye birşey olmayabilir selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar