Fiyatlar aldı başını gidiyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibinden sitesi üzerinde 0 km 18 model r6'nın 86 bin tlye satıldığını gördüm.Fiyatlar gerçekten çok abartılmaya başlandı.10 bin km 17 model ZX10R bile 108 bin tl.Yani üstüne az daha koyup ZX10R almak daha mantıklı.Bu gidişle millet tecrübe edinmek için 600'lük yerine 1000cc'ye geçerekten hayatlarını riske atmış olacak.Her şeyi geçiyorum yakında 250'lik almaya paramız el vermeyecek.Nereye bu gidiş yahu :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zaten 250lik almaya gücümüz yetmiyor genel olarak yakındası ne?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fiyatlar yüksek diyosun ama insanlar tecrübe edinmek için 600 lük alacağına 1000 lik alsa daha mantıklı diyosun :) aradaki fiyat farkıda pek az değil bence... gerçi o paraya neyi tecrübe edecek işi yeni öğrenen adam onuda sorgulamak lazım :queen:

O bütçede bir motor alabildiğim günler geldiğinde Motosiklet camiasından emekli olur, honda monda alırım.

Fiyatlar abartilmaya başlandı derken:) dolar euro durumu nedir ülke durumu nedir ülke nereye gidiyor önce bunları sorgulamak gerek motosikletlerin hiçbiri ülkeye bedavaya girmiyor. fiyatlar birinin götünün keyfine göre belirlenmiyor hatta Avrupa'ya göre daha ucuza alıyoruz ama tl değersiz olduğu için fiyatlar astronomik oluyor

Motosikleti
D400
2023 de 250 cc motorlar 1 tl olacak + ayran

Hocam; yurtdışı motor piyasası ucuz. Adamlar 3-4 asgari ücret fiyatına iron883 alabiliyor.

Sen adamın parasından 7 kat değersiz bir para ile motorun yarısı kadar ötv kdv ile motor alıyorsun.

Motosiklet ucuz alet; ülkede sıkıntı var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Püüü fedhoju

Almak istiyorsanız ve paranız varsa fiyatına bakmadan alın. Bu fiyatları 6 ay sonra çok arayacaksınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Almak istiyorsanız ve paranız varsa fiyatına bakmadan alın. Bu fiyatları 6 ay sonra çok arayacaksınız.

öngörün nedir şu an bile çok çok şişik fiyatlar ...

xmax 12.500 e aldım 1500 tl baskım masraf yaptım akıllarda tek bir soru kaldı.... daha ne kadar artacak fiyatlar?

yazın yine fiyatlar patlyacakmı? haziran gibi?

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Valla ben cc yükseltmek için 2002-2008 arası motorlara bakıyorum, ne 250ccye yanaşabiliyorum nede üstüne yeni model olarak. Halimiz zor.

bence biz bir yanılsama içine girdik. çalışmadan, yorulmadan; sadece kredi çekerek rahat ve lüks içinde yaşayabileceğimizi sandık.

galiba yolun sonuna geldik ve fiyatlar normal seviyelerine dönüyor.

Yok alınacak gibi değil zaten. alsan yakıt, parça maliyeti ve aksesuar maliyeti seni bekliyor.. yurt dışından şöyle bi şey alıcam artık 2 tekerden tek tekere iniyorum..:king:

Her şeye vergi gelmişken, artık ucuz motor almak hayal oldu. Belkide bundan bir kaç yıl sonra geçmişe dönüp vayy r6 80 küsür bin miş keşke alsaymışım ozamanlar diyeceğiz ... :mrgreen:

Motorun lastiğinden yola yapışan hamur için vergi almaya başlamadılar daha, az durun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar