Fiyat Performans Yazlık Sürtünmeye dayanıklı Ceket

Ben bakiyorum modellere su an durt markasinda goz boyama icin de olsa %50 indirimler mevcut. Fakat bu kumaşlar sadece 500-600d 400tl bandina kadar en azindan 200-300derece surtunmeye dayanan kumaşa sahip bir mont bakiyorum mumkunse boyle birşey yazlik montumu almayi düşünüyorum. yaptigim hiz 100km saati geçmiyor varmidir boyle bir kumas cinsine sahip bir mont ? 2.el de tavsiyelerinize acigim.

https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/revit-eclipse-mont-siyah/114/9183

yazlık montlar içinde en güzeli (benim gözümde) kendi kullandığım montu övmek gibi olmasın ama güzel mont üzerinde krox korumalarla geliyor sadece sırt koruma almanız gerekiyor

yazlık montlar içinde en güzeli (benim gözümde) kendi kullandığım montu övmek gibi olmasın ama güzel mont üzerinde krox korumalarla geliyor sadece sırt koruma almanız gerekiyor

Aynısını kullanıyorum, felaket memnunum.
Yazın öyle güzel ayarında hava alıyo ki, lan adamlar yapmış diyosun.
Ki güvenlik konusunda da gayet sağlam, sırtlık olarakta yine Rev'it sırtlık kullanıyorum, okkalı kaza yapmama yuvarlanmama rağmen değil yırtılmak, sökük bile olmadı, taş gibi hala.
Kazada mont her yerinden darbe aldı, acı bile hissettirmedi.

Tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gogus kismi file olsun abi yanarsin yoksa yaz sicaginda posersin

Beyaz rengini dusunuyorum bende, siyah pisirmiyor mu ya? Gunesi ceker deli gibi

Revit Torque kullanan varmı ? bende yazlık bir mont bakıyorum. Revit Eclipe ve Torque arasında kaldım.

beyez ve gri renklri çok çabuk kirleniyor alıcaksanız bunu göz önünde bulundurarak alın birde siyah montta sürtünme izleri pek gözükmüyor ben bunu birabir test ettim diğer renklerde nasıl olur bilemem

LS2 Breeze

Yazlık siyah mont tavsiye etmem bu arada mantığa ters. :)

Bende 4riders breeze var. Kullanmak nasip olmadı. Olursa uzun yol deneyimimi anlatabilirim belki. Şehir içinde herhangi bir 4mevsim monttan daha ferah tutacağına inanıyorum. İlk kez yazlık bir mont kullanacağımdan mütevellit yazın gelmesini bekliyorum.

Uzun yolda üşütürmü acaba die de düşünmeden edemiyorum.

Motosikleti
Yok
Bende 4riders breeze var. Kullanmak nasip olmadı. Olursa uzun yol deneyimimi anlatabilirim belki. Şehir içinde herhangi bir 4mevsim monttan daha ferah tutacağına inanıyorum. İlk kez yazlık bir mont kullanacağımdan mütevellit yazın gelmesini bekliyorum.

Uzun yolda üşütürmü acaba die de düşünmeden edemiyorum.

Ayni durumdayiz :) Held Tropic II aldim henuz giymedim, dolapta duruyor yaz gelsin diye bekliyorum :)

Dainese Hydra Flux D-Dry yazlık file mont kullanıyorum yazın inanılmaz serin fakat durt' ün fiyatlarına göre kıyaslarsak pahalı uygun bakarsan motomax' a bir göz at istersen

Az once gittim denedim revit torque nin icinde ruzgar kesici ince bir astar var sökülebilen, eclipse full file. ikisindede small beden bana tam oldu jupiter montumda small du zaten. Ikisinide begendim acikcasi guzel montlar siyahi kir gostermez ama gunesi cok ceker

Motosikleti
Honda CBF 250
Bende alpinestar dry star var.. hava kanallarını ve ön cepleri açık, göğüs korumasınıda çıkarırsan, sırttan tahliyeyi de açarsan, 100km altınada inmezsen belki yanmazsın... Yazın giyilecek gibi değil... para kısıtlı diye prosev sipariş ettim sırt omuz ve kollarda koruma var, fileli, ve sökülebilir rüzgar geçirmez astarı var. LİNK BURDA

Motosikleti
D400
400tl bandina kadar en

Arkadaşın sorduğu miktar bu.

1 arkadaş haric herkes 800-1000-1500 civarı mont önermiş.

Güzel ülkem.

Okumaz öğrenmez.
Okur anlamaz.

Prosev mx70 e bak bi. Cok araştırmamıştım ama iyi gibi duruyor. (375 tl güncel fiyat)

bende mx80 var; haki yeşili 150 tl. :queen:

Ne yalan söyleyim; biliyorum çok kötü birşey ama kask eldiven haric ekipman giymiyorum neredeyse hiç.

Gerçi henüz uzun yol yapmadım; uzun yola asla ekipmansız cıkmam.

Ama kısa mesafeyede ekipman gerekiyor; ama tehlikeyi bile bile üşeniyorum.

Son düzenleme:
Kimse mi yazıyı okumamış arkadaş, sonra yolda dikkat etmeyen sürücülere kızarız daha önümüzdeki 2 satırlık yazıyı okumaktan aciz herkes, adam 400 TL'ye kadar demiş, biri revit atıyo biri dainese hepside 1000 lira üstü, biri biraz spor araba alıcam ne alsam diye sorsa ferrari linki atıcaklar heralde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütçeyi artırabilirseniz eğer Spidi Multitech Armor'a bi göz atın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar