FİYAT DÜŞTÜ 7900 98 SUZUKİ SRAD 600

PERDON, abi bizimkileri bi kandırabilsem alacam temiz makina kendisini severimdeee ah şu askerlik olmasaaaaaaaaa :pr:

üzülme kardeş,aile zaten her zaman karşıdır motora.hangi anne baba veya eş çocuğunun motora binmesini ister.maalesef aileyi ikna edebilen insanların sayısı çok azdır.böyle oluncada ekonomik özgürlük elde edilinceye kadar insanların içinde bir ukdedir motosiklet.neyse sen askere git gel alırsın inşallah bir makina :cat:

valla isteyen birkaç kişi var.Kredi çekmeye çalışıyorlar.kısmet kime bakalım. :thumright:

Moderatör (forrap)
Motorun fiyatı 7.900 müydü :silent: Yoksa bi değişiklilik mi oldu :silent:

Makinenin fiyatı bundan biraz düşüktü.fakat maddi olarak biraz rahatladım.ama yinede ucuza vereceğim.fiyat makul. :thumleft:

Motoruma takas yapmayı düşünmüyorum.zaten fiyatınıda aşağı veriyorum.madem memursun tüketici kredisi çek.faizler çok düştü biliyorsun.

abi bu tip motorlara sıcak değilim binmem de ama param olsa anında alacam artık yeter alın şu motoru perdon arkadaşımda kurtulsun . ya da perdon arkadaşım sen vazgeçecen satmayacan bu kadar süredir satılmadıgına göre vrdır bunda da bir hikmet. bence sen kredi çek ihtiyaçlarını karşıla motor stma derdinde de kurtul :)))
hayırlısı Allah'tan.
saygılar

ben bu sene dusunmuyom sınavlar avr ama harıka bı makıne seneye karsıma cıksa kacırmazdım alana hayırlı olsun

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar ilan satılık ilanı olmaktan çıkmış geyik cafe olmuş
8 sayfalık satış ilanımı olur.satışla ilgilenmeyen arkadaşlar başlığı fazla meşgul etmeyelim

arkadaşlar motor aralık ayında satıldı.fakat ilanı bir türlü ssilemiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar