Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rüzgarsevdalısı dostum zaten resim yeni bir aylık...freewind dostum seninde dediğin gibi 750 cc motosikletler çok zor satılıyor.ama 600 cc.ler hem yakıt yönünden hem serilik hemde hafiflik yönünden daha çok tercih ediliyor.malum devir hesap devri.. . :cat:
Makinada ne bir duman ne de sorun var resimde gözüktüğü gibidir. Düzgün yol yapmıştır.50.000 daha ömrü var en az. bu siteye üye oluş tarihim 28 ağustos 2005dir :queen:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
RUZGARSEVDALISI, en son seferde de boyleydi sanirim ama ben daha onceki konularda neyi degistirirsem degistiriyim en son 10 mesaja gelmiyordu. son mesajin atilma tarihi yenileniyor bir sekilde :silent:
Alsanıza kardeşim birinizi şu kardeşin motorunu.. PERDON bu kadar zamandır satamamandan da suphelenmeye basladım. Motorda bir sorun falan mı var ? Ne biliyim kafadan kazası mı var mesela ? Ortalık bulandırmak istemem ama merak ettim.
abicim motora tam olarak ne istiyorsun.Anlaşılabilir en makul fiatını bilelim ciddi olarak düşünelim.üstelik takasa başka bir motorla takasa girermisin.
abicim motora tam olarak ne istiyorsun.Anlaşılabilir en makul fiatını bilelim ciddi olarak düşünelim. başka bir motorla takasa girermisin.
basbali, hemşerim, toprağım;
arka arkaya mesaj göndermek kural dışı. Yazının sağ üst köşesinde değiştir butonu yazan
yerden değiştirmelisin kalabalık yapmamak için.
Kişiye yönelik sorular için de altta ö.m. yazan yerden özel mesaj gönderebilirsin.