FİYAT DÜŞTÜ 7900 98 SUZUKİ SRAD 600

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
PERDON, hocam motorun son halinin bi fotosu falan varmı acaba ?

çok güzel motorda tutulmuor sradalar geçen gün biz sattık yeni zor bela.
gsxr 750 2000 mod. daha doğrusu satamadık arabayla takas yaptık :cherry:

rüzgarsevdalısı dostum zaten resim yeni bir aylık...freewind dostum seninde dediğin gibi 750 cc motosikletler çok zor satılıyor.ama 600 cc.ler hem yakıt yönünden hem serilik hemde hafiflik yönünden daha çok tercih ediliyor.malum devir hesap devri.. . :cat:

PERDON, arkadaşım pardon ama size hiç aşina olamadım siteye ne zaman üye oldunuz hani tanımak için sormuştum kendinizi biraz tanıtabilirmisiniz

Makinada ne bir duman ne de sorun var resimde gözüktüğü gibidir. Düzgün yol yapmıştır.50.000 daha ömrü var en az. bu siteye üye oluş tarihim 28 ağustos 2005dir :queen:

PERDON, güzel motorun var valla hocam.. Param olsaydı düşünürdüm kesinlikle..

teşekür ederim ama insan paraya sıkıştımı mecburen böyle ucuza veriyor işte.inşallah seninde olur birgün :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw nasil oluyorda hic mesaj atilmamasina ragmen en son 10 mesaj arasina girebiliyor bu ilan. birkac defadir aynisi oluyor :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, başlığı değiştiriyor sanırım... :silent: böyle değildi başlık çünkü.. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, en son seferde de boyleydi sanirim ama ben daha onceki konularda neyi degistirirsem degistiriyim en son 10 mesaja gelmiyordu. son mesajin atilma tarihi yenileniyor bir sekilde :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, bu arada senin niye 2 nick gözüküyor online listesinde... :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, ne biliyim ben adminlere sor. site cokuyormu yoksa nedir :cherry:

Arkadaşlar bende cok şaşkınım nasıl oluyor bu böyle :pr:

Alsanıza kardeşim birinizi şu kardeşin motorunu.. PERDON bu kadar zamandır satamamandan da suphelenmeye basladım. Motorda bir sorun falan mı var ? Ne biliyim kafadan kazası mı var mesela ? Ortalık bulandırmak istemem ama merak ettim.

ihtiyacın olunca malının fiyatını aşağıya cekiyorsun,tabi buda insanların aklına şüphe düşmesine neden oluyor..makinama laf söyletmem.makinam tertemizdir. :thumleft:

abicim motora tam olarak ne istiyorsun.Anlaşılabilir en makul fiatını bilelim ciddi olarak düşünelim.üstelik takasa başka bir motorla takasa girermisin.

abicim motora tam olarak ne istiyorsun.Anlaşılabilir en makul fiatını bilelim ciddi olarak düşünelim. başka bir motorla takasa girermisin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
basbali, hemşerim, toprağım;
arka arkaya mesaj göndermek kural dışı. Yazının sağ üst köşesinde değiştir butonu yazan
yerden değiştirmelisin kalabalık yapmamak için.

Kişiye yönelik sorular için de altta ö.m. yazan yerden özel mesaj gönderebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar