Fındıklı'dan yukarı( 27.04.2011)

bu gün öğleye kadar okul yoktu. hava da güzel, yine yerimde duramadım. Fındıklıdan, çok yukarı gitmemiştim. bu sefer bayağı gittim. yolu çok kötüydü, ama çok zevkliydi. fazla fotoğraf çekmedim. iyi seyirler

bulutlar çok ilginç. dağların hemen yukarılarında ise sis var

Fındıklının Aslandere köyündeyim

şu karşıdaki karlı yerlere gidebildiğim yere kadar gideceğim

devasa bir ağaç, motor ne kadar küçük kaldı altında

bu dere gibi 8-10 tane irili ufaklı yerden geçiyorum, ama çok zevkliydi, motoru hemen hemen yarıya kadar gömen dere geçişleri de oldu

bayağı yükseklerdeyim. burası Kaçkarların etekleri. hava açık, güzel manzaralar var.

buraya kadar, zira burada bayağı bi kar birikintisi var, keşke birisi daha olsaydı diyorum, belki zorlardık burayı:)

biraz yürüme devam ediyorum. ama bu yolun biteceği yok, ilerde de süper manzaralar geleceğinden kuşkum yok. bu karışık düşünceler içerisinde başka bir zamanda 2 motorlu olacak şekilde buraya tekrar gelmek üzere geri motora dönüyorum

bu at yabani mi değil mi anlayamadım, kaçmadı da, bağlı da değil, etrafta da kimseler yok

güzel bir köy manzarası

fındık ağaçları arasında ilerliyorum, çok zevkliydi

e motor bi temizliği hak etti, ilaçlı yıkama yaptılar

bu da park etmedenki hali. yıkanınca gözüme çok daha güzel gözüküyor. gıcır gıcır oldu, Allah nazardan saklasın

yine harika bir gezi olmuş,güzel fotoğraflar yakalamışsın.böyle doğa gezielrinin resimlerini görünce sanki oraya gitmiş gibi oluyorum.teşekkürler bize güzel vatanımızın böyle nadide yerlerini gösterdiğin için.tekerin düz bassın.

Yusuf bi yerinde dur yahu:mrgreen:

Güzel gezmişsin tebrikler:cat:

bacaklari soguktan kullanmak icin koydugunuz ekipmani cikarinca motorunuzun guzelligi ortaya cikmis guzel bir gezi tekerinize saglik .

Yine süper bir gezi olmuş, maşallah. Yukarıdaki fotolarda tahta bir köprü var, oradan geçmediniz değil mi?

Bu arada gidona bağladığınız kafa lambası mı? Eğer öyleyse süper fikir :)

Bize niye uğramadın ; ben de ardesen deydim bugün gökhan ile :)

teşekkür ederim herkese
stepfunk, o tahta köprüden geçmedim. ama geçsem kaymazdım. benim çizmeler ona göre üretilmiş.bu arada evet, o kafa feneri:)
Doğan, ben sabah erkenden çıktım bu gezi için. hem madem gelecektin, niye haber vermedin yahu:)

Ya ne bileyim; gökhan aradı, öğlen yemeği yiyelim dedik; atladım geldim :)
keske haberlesseydik ; fındıklı da bi dondurma yerdik :)

benim okul var diye Gökhan düşünmemiştir. problem yok. zaten benim de 1 de okulda sınav görevim vardı. zaten gelemezdim. bu hafta sonu bi etkinlik yapar mıyız. sucuklu mucuklu bişeyler yapalım

Arkadaşlar hafta sonu için resmen 1 haftadır meterolojinin sitesinde yatıyorum:) ama degişen birşey yok. Hafta sonu saganak yagış gösteriyor. Olurda yagmazsa bi sucuk organizasyonu yaparız ::dpac::

Arkadaşlar hafta sonu için resmen 1 haftadır meterolojinin sitesinde yatıyorum:) ama degişen birşey yok. Hafta sonu saganak yagış gösteriyor. Olurda yagmazsa bi sucuk organizasyonu yaparız ::dpac::

ben bu siteye bakıyorum, yüzdesini bile veriyor.
http://www.wunderground.com/global/stations/17040.html
Cumartesi
en yüksek 15 | 11° C
Yağmur Olasılığı
20% Yağış Olasılığı

yani yağmur yağması düşük bi olasılık.duruma göre artık

Son düzenleme:
teşekkürler herkese.
Gökhan, niyekine?yağsa da yağmasa da ben gezerim:p

VIA

teşekkürler herkese.
Gökhan, niyekine?yağsa da yağmasa da ben gezerim:p

Bende öyle yapıyorum :) karar verdiysem gezmeye hava durumunu çokta önemsemem. Askerliği çıkar aradan benim motoru verim sana, mesafeleri uzatırsın :cherry: 1200gs yada r1 e taktım bu ara, yakın modeller nasılsa :cherry:

çok güzel manzaralar, paylaşım için teşekkürler, umarım birgün bizimde yolumuz oralara düşer :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar