Fiberglass olarak Shoei Qwest mi Bell Rs1 mi?

Katılım
19 Ağu 2018
Mesajlar
240
Arkadaşlar merhaba daha önce de açtığım konuya istinaden ekipman topluyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, amacım markaya para vermekten ziyade o fiyata en iyi korumayı sağlayan kaskı almak. Termoplastik yada damacanadan yapılma kaskları kafama takmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu durumda fiberglass yada kompozit fiber tarzı kasklar almak istiyorum. Haftasonu shoei qwest ve bell rs1 denedim. İkisi de kafama çok güzel oturdu herhangi bir baskı rahatsızlık vs vermedi. Fiyat olarak bell'e 2000 shoei de 2600 dendi. Burada çok kararsız kaldım. Sizce hangisi? Bell in dot ve snell sertifikaları var ama sharp testini bulamadım. Shoeide ise durum yine dot snell ve shoei sertifikaları var. Bu durumda markadan bağımsız düşünürsek siz ne derdiniz?
 
Katılım
27 Tem 2018
Mesajlar
160
Shoei Qwest kullaniyorum. Cok memnunum. Ama ilk kaskim ve karsilastirma yapacak bilgiye sahip degilim.
Ilk aldigimda ben bunu dakikalarca kafamda nasil tutacagim diyordum ama simdi varligini bile unutuyorum.

Bence bir eksisi yanak pedlerindisinda ic kismi sokulemiyor.
 
Katılım
19 Ağu 2018
Mesajlar
240
açıkçası ikisi de çok rahat geldi bana ama aradaki 600 lira farka değer mi? değer ise değecek olan ne ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

evet yok mu başka yorum yapcak birisi arkadaşlar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

yazıklar olsun şu foruma be! siyaset konusu olsa sayfa sayfa yazarsınız ama. bir de yardımlaşma forumu olacak. yazıklar olsun iki kelam etmekten imtina ediyorsunuz. sanki dünyada sadece 2 adet olan bir kaskı sordum da kimse birşey bilmiyor. herkesin taktığı bildiği kasklar. forumda yardımlaşma bitmiş varsa yoksa siyaset varsa yoksa geyik başka birşey yok! daha da işim olmaz burada! siz gidin siyaset geyiği çevirin yardımcı olmayın!
 
Katılım
27 Tem 2018
Mesajlar
160
açıkçası ikisi de çok rahat geldi bana ama aradaki 600 lira farka değer mi? değer ise değecek olan ne ?

Bununla ilgili olarak size yorum yapamayacağımı başka kask kullanmadığımı ilk mesajımda belirttiğim için tekrar yazma ihtiyacı hissetmedim. Dediğim gibi ben Qwest'ten gayet memnunum. Bütçem yeterliydi bunu aldım. Bell hakkında bir bilgim yok
 
Katılım
10 Tem 2018
Mesajlar
75
shoei qwest tc-10 kullanıyorum . memnunum . n11 den de alışveriş yapabilirsiniz daha uyguna gelir. Güvenlik anlamında snell sertifikası olması ve sharp tan 5 yıldız alması nedeniyle bunu tercih ettim. Birde rs1 den daha hafif sanırım.
 
Katılım
29 Nis 2016
Mesajlar
149
Qwest kullanıyorum, memnunum, ancak ilk başlarda ciddi sıkar gibi oldu,
 
Katılım
10 Tem 2018
Mesajlar
75
Qwest kullanıyorum, memnunum, ancak ilk başlarda ciddi sıkar gibi oldu,

bende kask iyice sarması gerekir denildiği için sıkı aldım . kafa çapım 56.5 small beden aldım 55-56 ya small 57-58 e medium veriyor qwest kataloğu.

1 aya yakın oldu alıştı artık kafama.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst