FF351 modeli hatalı mı ?

öncelikle bende de ls2 var.

ancak karıştırdığınız nokta , kafanızın fiziksel hasar alma meselesi.
beyin kafatası içerisinde yüzer pozisyonda bulunur. bir çarpma sırasında beyin kafatsı içerisinde kuvvetin geldiği yere göre kafa tasına çarpar ve hasar alır. eğer çok fazla darbe alınır ise , kafatasında beynin bölümlerini ayıran yapılar içerisinde kayarak adete bir yastık gibi bir kısmı diğer bölgelere tıkışır ki buna herniasyon diyoruz ve ölüm demektir %99. başka bir problem beyin bu hareketleri yaparken damarların patlaması ve beyin kanaması dediğimiz olayın meydana gelmesi.

yani özetle kişinini ölümüne yok açan olay kafatasının bütünlüğünün bozulması ile alakalı değil. bu yüzden ne kadar rijit ve darbe emici özelliği az olur ise o kask o kadar dandik demektir.
darbe emmenin mantığı zaten burda gelir.

yoksa kafamıza sertleştirilmiş çelikten bir tencere oturtsak , kafatasına hiç bir şey olmaz :queen:

Eniştem konu hakkında şöyle der, make things as simple as possible, but no further.

Yani diyor ki çelik tencere takma kafana ama sünger de dolama.

ben ff386 ile kaza yaptım arabaya yandan 70 ile ön tampona sıyırarak vurdum tabi ben havaya uçtum yüz üstü düştüm vizör çizildi çatlamadı bile yere atıp çatlatanlara inanasım gelmiyor kaskın fotosunu atabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar