ewt biz genelde 3 kişi binioz bi motora...
ne kaddar doğal bişe yaw :queen:
litfen üzerlerine gimeyin arkadaşların bu şin mali durumunuda göze alın 3 motor 3 kat masraf bu şekilde kelle başı 4 ytl benzin düşmüştr :queen:
ne kaddar doğal bişe yaw :queen:
Bence Bu Arkadasları Forumdan Uzaklastırmak Gelıyor Içimden... Daha Yasınız Genc Ve Motora 3 Kişi Biniyosunuz Yazık Olacak Gerçekten Ehlıyetde Yoktur Sizin Ohhh
heLaL oLSun..
Bende ÇooK yaptM manYaq zevKLi ve tehLikeLi oluyor
Ama ne Dsem boŞ bir nusuBet bin nasihattan eyidir
Nif, Kemalpaşa adıyla bildiğimiz Nif'mi?
Eğer Kemalpaşa (Nif) ise siz çok iyi sıyırmışsınız bu işten.
Burada Trafikten sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Süleyman OĞUZ adında bir amir vardı.
trafik polisleri atmaca gibiydiler.
Hiçkimseyi kaçırmıyorlardı, basıyorlardı cezayı.
Haziran ayı sonunda Süleyman OĞUZ'un tayini çıktı, gitti, ortam biraz rahatladı.
Siz, o dönemde izmir polisine yakalansaydınız...buraya yazacak kelime bulamıyorum.
Kısaca:Alırlardı anahtarınızı.
kask yok, ayna yok, 3 kişi bir motorda.Allah bilir ehliyette yoktur.
Ben Haziran ayı başlarında motor aldım, parasını ödemeye başladım, motoru 10 gün önce teslim aldım, çünkü plaka ve takipçi parasını anca ayarladım.
Korkudan 10 gündür motora binemedim, bugün plakamı-Ruhsatımı aldım.
Sözün özü;
Allah sizi korumuş tarfik polislerinden, kazadan-beladan.
Ben 35 yaşındayım, bir abi tavsiyesi dinleyin,
Bir daha İzmir civarına 3 kişi bir motorla gelmeyin, sonra otobüsle geri dönmek zorunda kalabilirsiniz.
benim diyeceklerimi arkadaşlar sölemiş zaten.kask yok-koruma yok-1 motora 3 kişi..daha ne diyim..hata üstüne hata...!ayrıca 1 saat sonra yaklaştık dediniz.ben basa bas 180 km'yi 2 saatte anca alıyorum..siz o motorla nasıl alıyonuz okadar yolu :queen: tahminimce 70 km kadar fln gitmişsiniz..oraya km koymuşlar insan sıfırlayıp bakar kaç km yaptığına :farao:
bişey söyleyecem ama darılma aynasız nasıl biniyorsun:silent: