Fethiye'den Nif'e 197 km yol Çin malı ile :)

kardeş sen taksime git motor dolmuşçuluğu yap manyak para kazanırsın :p şaka biyana yaptığınızın nekadar yanlış bişey olduğunun farkındasınızdır umarım

kask yok, muhtemelen ehliyet yok, motosiklet bilinci yok, 3 kişi binilmiş, heveslerinizi kırmak istememe rağmen kafanızın kırılmasındansa hevesinizin kırılması daha iyidir. sevgili çocuklar motosiklet denen muhteşem araç markası ne olursa olsun nerede üretilirse üretilsin belli kurallara uymadığınız zaman ciddi tehlike ve sonuçlar doğurur.
bir daha ki gezilerinizi kasklı ve motora 3 kişi binmeden ve ehliyetli olarak bekleriz.
site yönetiminden de ricam bu şekildeki fotoğrafları küçük bir uyarıyla yayından kaldırmanızdır ve sitede kötü örnek fotolarla motosiklet kültürüne darbe vurmaya çalışşanlara meydan vermemenizdir.

tekeriniz düz bassın .....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abicimm iyi güzelde öyle arka arkaya binip sakata gelmeyin sonraa (hertürlü)
:mrgreen:

yaptıgınız çok tehlikeli ve cidden cok ama cok buyu sorumluluk ısteyen bısey 2 kısı arkandayken 1 tanesı dusse allah korusun hayatı bı durum soz konusu olsa ailesine ne cvp verceksın...bu olayın vıjdanı boyutuda var cok ama cok tehlıkelı ve cok yanlıs bırdaha yapmamanızı onerırım

Ya önce baktım ayna yok,dedim olsun o kadar kaskları vardır.
Sonra motorun başındaki pozları gördüm anladımki kaskta yok.(Eyvah dedim içimden.)
Sonra 2. ve 3. motorları merak ettim.O da ne bir motor?3 kişi?Kask nerde?Aynalar nerde?Ehliyet? olsa ne yazar hayat kurtarmıyorki.
Ne yapıp ne edin 2.bir motor alın.Hem gezileriniz daha eğlenceli geçer.Birde kaskları ihmal etmeyin.Hayırlı günler diliyorum...

balayına değil alayına giderim durumları =) düğününüzüde görürüz insallah =) alayını bırakır balayına gidersiniz insallah =)

litfen üzerlerine gimeyin arkadaşların bu şin mali durumunuda göze alın 3 motor 3 kat masraf bu şekilde kelle başı 4 ytl benzin düşmüştr :queen:

İşte öğrenci usulü düşüncemiz bu.

Kesinlikle katılıyorum.

ne kaddar doğal bişe yaw :queen:

Önceki msj ımda açıklamıştım genelde 3 kişi binme olayını dikkatli okursan görebilirsin:mrgreen:

dediim gibi
Sadece oqul çewresinde....

Son düzenleme:
ohhh püfür püfür gidin işte.yaz günü gerek yok korumaya falan:p

Bence Bu Arkadasları Forumdan Uzaklastırmak Gelıyor Içimden... Daha Yasınız Genc Ve Motora 3 Kişi Biniyosunuz Yazık Olacak Gerçekten Ehlıyetde Yoktur Sizin Ohhh

Bence Bu Arkadasları Forumdan Uzaklastırmak Gelıyor Içimden... Daha Yasınız Genc Ve Motora 3 Kişi Biniyosunuz Yazık Olacak Gerçekten Ehlıyetde Yoktur Sizin Ohhh

Bence yanlış düşünüyorsun forumdan uzaklaştırırsan ne olcakki bu kadar bilgili insanın bilgisinden yararlanamayacaklar. Şimdi bu forumda olması ve bu yazılanları okuması ona çok şey kazandırmıştır eminimki. Bunu bir hata olarak algılayıp gerekli uyarıları yapmalıyız sadece:cat:

Arkadaşlar KASK tahmin edemiyeceğiniz kadar çok önemli bir aksesuar bunu unutmayın:cat:

plaka yok kask yok sora kaza yapıynuz motor tehlıkelı oluyo......:farao:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bişey söyleyecem ama darılma aynasız nasıl biniyorsun:silent:

heLaL oLSun.. :D
Bende ÇooK yaptM manYaq zevKLi ve tehLikeLi oluyor
Ama ne Dsem boŞ bir nusuBet bin nasihattan eyidir

..teknoali
Bu başlıkta şu şekilde bi haberde okuyabilirdik:
" Çin malı 100 lük Motora 3 kişi korumasız bindiler canlarından oldular "
:( :(
Neyseki sorunsuz tamamlamışsınız. Bir daha tekrarlamamanız ümidi ile..

benim diyeceklerimi arkadaşlar sölemiş zaten.kask yok-koruma yok-1 motora 3 kişi..daha ne diyim..hata üstüne hata...!ayrıca 1 saat sonra yaklaştık dediniz.ben basa bas 180 km'yi 2 saatte anca alıyorum..siz o motorla nasıl alıyonuz okadar yolu :queen: tahminimce 70 km kadar fln gitmişsiniz..oraya km koymuşlar insan sıfırlayıp bakar kaç km yaptığına :farao:

Nif, Kemalpaşa adıyla bildiğimiz Nif'mi?

Eğer Kemalpaşa (Nif) ise siz çok iyi sıyırmışsınız bu işten.

Burada Trafikten sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Süleyman OĞUZ adında bir amir vardı.
trafik polisleri atmaca gibiydiler.
Hiçkimseyi kaçırmıyorlardı, basıyorlardı cezayı.
Haziran ayı sonunda Süleyman OĞUZ'un tayini çıktı, gitti, ortam biraz rahatladı.

Siz, o dönemde izmir polisine yakalansaydınız...buraya yazacak kelime bulamıyorum.
Kısaca:Alırlardı anahtarınızı.

kask yok, ayna yok, 3 kişi bir motorda.Allah bilir ehliyette yoktur.

Ben Haziran ayı başlarında motor aldım, parasını ödemeye başladım, motoru 10 gün önce teslim aldım, çünkü plaka ve takipçi parasını anca ayarladım.
Korkudan 10 gündür motora binemedim, bugün plakamı-Ruhsatımı aldım.

Sözün özü;

Allah sizi korumuş tarfik polislerinden, kazadan-beladan.

Ben 35 yaşındayım, bir abi tavsiyesi dinleyin,
Bir daha İzmir civarına 3 kişi bir motorla gelmeyin, sonra otobüsle geri dönmek zorunda kalabilirsiniz.

Nif, Kemalpaşa adıyla bildiğimiz Nif'mi?

Eğer Kemalpaşa (Nif) ise siz çok iyi sıyırmışsınız bu işten.

Burada Trafikten sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Süleyman OĞUZ adında bir amir vardı.
trafik polisleri atmaca gibiydiler.
Hiçkimseyi kaçırmıyorlardı, basıyorlardı cezayı.
Haziran ayı sonunda Süleyman OĞUZ'un tayini çıktı, gitti, ortam biraz rahatladı.

Siz, o dönemde izmir polisine yakalansaydınız...buraya yazacak kelime bulamıyorum.
Kısaca:Alırlardı anahtarınızı.

kask yok, ayna yok, 3 kişi bir motorda.Allah bilir ehliyette yoktur.

Ben Haziran ayı başlarında motor aldım, parasını ödemeye başladım, motoru 10 gün önce teslim aldım, çünkü plaka ve takipçi parasını anca ayarladım.
Korkudan 10 gündür motora binemedim, bugün plakamı-Ruhsatımı aldım.

Sözün özü;

Allah sizi korumuş tarfik polislerinden, kazadan-beladan.

Ben 35 yaşındayım, bir abi tavsiyesi dinleyin,
Bir daha İzmir civarına 3 kişi bir motorla gelmeyin, sonra otobüsle geri dönmek zorunda kalabilirsiniz.

Yok abi bu nif fethiye nin üst taraflarında yayla kesimi.

Oralara ehliyetsiz cesaret edemeyiz bence...

benim diyeceklerimi arkadaşlar sölemiş zaten.kask yok-koruma yok-1 motora 3 kişi..daha ne diyim..hata üstüne hata...!ayrıca 1 saat sonra yaklaştık dediniz.ben basa bas 180 km'yi 2 saatte anca alıyorum..siz o motorla nasıl alıyonuz okadar yolu :queen: tahminimce 70 km kadar fln gitmişsiniz..oraya km koymuşlar insan sıfırlayıp bakar kaç km yaptığına :farao:

Sewgili abicim.Bilmiom ne kadar dikkatli okudun ama biz yolu yarıyı geçtikten nayağı spnra 1 saat kalmış oluo.Belki ben yanlış anlatmış da olabilirim. bilmiyorum ama dediğin gibi ortalama 70 felan da yok.gideken 35- bilemedin 40 rampa yukarı.

gelirken stop et sal 70-75 i geçmez.

bişey söyleyecem ama darılma aynasız nasıl biniyorsun:silent:

Bence alışkanlık olayı nasıl alışırsan öyle gidiyo.Misal aynalı motara biniyorum yine arkama başımı çewirerek bakıyorm...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar